Το WHAT’S UP της COSMOTE ανοίγει μια νέα σελίδα στον χώρο της digital επικοινωνίας και πρόσβασης στο διαδίκτυο και βρίσκεται κοντά στους φοιτητές, προσφέροντάς τους δωρεάν data όλη μέρα, κάθε μέρα. Ο λόγος για τη νέα υπηρεσία του WHAT’S UP «Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο».

WHAT’S UP ΔΩΡΕΑΝ data Πανεπιστήμιο

Πρόκειται για μια υπηρεσία ιδιαίτερα σημαντική για τους φοιτητές, καθώς χρησιμοποιούν το Internet ως κύριο όχημα τόσο για την εκπαίδευση, όσο και την επικοινωνία τους, ενώ επιθυμούν εύκολα και γρήγορα digital interactions.

Γι’ αυτό και το WHAT’S UP ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή, χαρίζοντάς του free data στα Πανεπιστήμια, ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει τον πλήρη έλεγχο στην κατανάλωσή τους μέσα από την εφαρμογή What’s up App. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές όχι μόνο γίνονται κυρίαρχοι των data που καταναλώνουν καθημερινά στη σχολή τους, αλλά διατηρούν στο ακέραιο και τα δεδομένα του πακέτου τους.

WHAT’S UP ΔΩΡΕΑΝ data Πανεπιστήμιο

 

Τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας
Η υπηρεσία Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο διατίθεται πανελλαδικά σε πάνω από 110 χώρους δημοσίων πανεπιστημίων και προσφέρει δωρεάν GB κάθε μέρα, όλη μέρα, σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο What’s Up Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο κάθε φορά που βρίσκονται στη σχολή τους. Συνολικά, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του έως 150GB κάθε μήνα.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι απλή και πραγματοποιείται πολύ γρήγορα. Ο χρήστης απλά ολοκληρώνει τα βήματα ενεργοποίησης μέσα στο What’s Up App, ανοίγοντας το GPS του κινητού του.

Η υπηρεσία δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο αποτελεί μια επανάσταση, αφού βοηθά τους φοιτητές τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία και την επιστημονική τους έρευνα για το Πανεπιστήμιο, όσο και στη διασκέδαση με φίλους και συμφοιτητές, πάντα με σύμμαχο το κορυφαίο δίκτυο κινητής της COSMOTE.

WHAT’S UP ΔΩΡΕΑΝ data Πανεπιστήμιο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.