Ένας λογαριασμός στο Twitter, ο Homo Crocus έκανε retweet ένα post που δείχνει ένα φορτηγό να έχει πάνω του στοίβες από έγγραφα της ΔΟΥ Αχαρνών και να τα μεταφέρει στη ΔΟΥ Αναργύρων. Να σημειώσουμε ότι δεν γνωρίζουμε αν η φωτογραφία είναι αληθινή, σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση στις Εφορίες.

Το ωραίο όμως είναι ότι έκαναν mention και το WeTransfer, τη γνωστή και πολύ δημοφιλή υπηρεσία που σου επιτρέπει να μοιράζεσαι αρχεία πανεύκολα. Με το We Transfer να απαντά, πως ας τους πει κάποιος ότι υπάρχουμε και εμείς.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η φωτογραφία με το γεμάτο φορτηγό είναι αληθινή. Μπορείτε να μπείτε στους χάρτες και να δείτε τα μαγαζία που βρίσκονται δίπλα στο φορτηγό οτί είναι αυτά που βρίσκονται κάτω απο τη ΔΟΥ. Λογικά, πετούσαν τους φακέλους από τα παράθυρα!! Και μπράβο τους! Και μπράβο μας…

  2. Ο τρόπος που είναι “τακτοποιημένοι” οι φάκελοι πάνω στο φορτηγό, δείχνει πως πάνε για ανακύκλωση. Άρα τα πρωτότυπα έχουν ήδη ψηφιοποιηθεί. Προς τι το άρθρο???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.