Μόλις εχθές αγοράσαμε τον Western Digital SN770 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 με μόλις 59 ευρώ που είναι ιδιαίτερα δυνατή τιμή για έναν δίσκο 1TB και PCI gen 4. Εμείς τον αγοράσαμε από το eshop.gr ωστόσο στο skroutz με άμεση διαθεσιμότητα θα τον βρεις από το egate.gr με κόστος 55 ευρώ.

Πιο ομαλό, γρήγορο παιχνίδι.
Βελτιώστε την ανταπόκριση των λειτουργιών του παιχνιδιού και τη ροοθήκευση με τη διεπαφή PCIe Gen4 για μια εμφανώς ενισχυμένη απόδοση. Η διεπαφή είναι συμβατή με τις κορυφαίες πλατφόρμες CPU και μητρικών καρτών και διαθέτει οπισθόδρομη συμβατότητα με την τεχνολογία PCIe Gen3.

Αποθηκεύστε περισσότερα.
Η μονάδα με χωρητικότητα 1 TB σας παρέχει άπλετο χώρο για να αποθηκεύετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, καθώς και τις μελλοντικές ενημερώσεις και το περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης.

Παιχνίδι μεγαλύτερης διάρκειας και καλύτερης ποιότητας.
Βελτιστοποιήστε τη λειτουργία παιχνιδιού στη μέγιστη απόδοση και παρακολουθήστε την κατάσταση της μονάδας σας με τον πίνακα εργαλείων WD_BLACK Dashboard για να παίζετε με αυτοπεποίθηση.

Χαρακτηριστικα

Χωρητικότητα: 1 TB.
Μέγεθος: M.2 2280.
Διεπαφή: PCIe Gen4 x4.
Απόδοση διαδοχικής ανάγνωσης: 5150MB/s.
Απόδοση διαδοχικής εγγραφής: 4900MB/s.
Random Read:7400004KB IOPS.
Random Write: 8000004KB IOPS.
Συμβατότητα: Υπολογιστής με θύρα M.2 (M-key), Λειτουργικό σύστημα Windows 11, Windows 10 και Windows 8.1.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.