Ψάχνωτας πως θα περάσει ένα βαρετό βράδυ Τετάρτης, έπεσα πάνω σε μια ταινία που αν και παλιά δεν ήξερα την υπαρξή της. Έτσι πιστεύω κάθε techmaniac που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να την δει.

“Το Ντοκιμαντέρ «Είμαστε Λεγεώνα: Η ιστορία των χακτιβιστών”, μας ταξιδεύει στον πολιτισμό και την ιστορία των Anonymous. Η ταινία εξετάζει τις πρώτες ομάδες «χακτιβιστών» όπως οι Cult of the Dead Cow και Electronic Disturbance Theater, και καταλήγει στους Anonymous και το ξεκίνημα της ιστοσελίδας 4Chan. Μέσα από συνεντεύξεις με άτομα που ανήκουν στην ομάδα, κάποια από τα οποία μόλις αποφυλακίστηκαν ή περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεσή τους, όπως επίσης και ακαδημαϊκούς, συγγραφείς και μεγάλους «παίκτες» που συμμετείχαν σε διάφορες «επιδρομές», το ντοκιμαντέρ προβάλει την εξέλιξη όλων αυτών που συμμετείχαν σε αθώες φάρσες, μέχρι την πλήρη μεταμόρφωσή τους σε ένα παγκόσμιο κίνημα.”(Subs4free)

Πηγή

Εύχομαι καλή προβολή στους ενδιαφερόμενους.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.