Το ακούγαμε, το διαβάζαμε σε ιστοσελίδες, αλλά δεν το πιστεύαμε. Πριν από λίγη ώρα ήρθε μήνυμα στο κινητό που έχω καταχωρημένο στη Watt n Wolt ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε τροποποίηση του σταθερού τιμολογίου μου, το Home Fixed που είχα υπογράψει μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη με 0.19 τιμή κιλοβατώρας και 9 πάγιο κάθε μήνα.

Αμέσως κάλεσα την ίδια, όχι με την ιδιότητα του αρθρογράφου, αλλά αντίθετα του απλού καταναλωτή δίνοντας τα στοιχεία μου. Μου επιβεβαίωσε ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι δυσβάστακτο για την εταιρεία, δεν μπορεί πλέον να απορροφηθεί και θα μεταφερθεί σε εσάς, όπως μου τόνισε στο τηλέφωνο.

Μάλιστα, μου έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο να ξανακαλέσω για να δώσω τις ενδείξεις του μετρητή, για να τιμολογηθεί η ενέργειά μου σύμφωνα με το fixed πρόγραμμα και στη συνέχεια να ακολουθήσει η τιμολόγηση της ενέργειας βάσει της προσφοράς που θα δεχτώ αύριο.

Στην ερώτησή μου, ο κώδικας προμήθειας δεν επιτρέπει την αλλαγή πριν από έξι μήνες, μου απάντησε ότι για αυτό θα σας ενημερώσει ο συνάδελφος αύριο (30/3) που θα με καλέσει όπως μου είπε.  Έχω το δικαίωμα πάντως, να αποχωρήσω χωρίς τη ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψα.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάποιες εταιρείες και ιδιαίτερα αυτή της ηλεκτρικής ενέργειας θα έπρεπε να είναι αυστηρά κρατικές και ούτε καν να καθόμαστε να συζητάμε για “χίλιες δυο” εταιρείες… Μπορούσε το κάθε κράτος να προσφέρει φθηνότατη ηλεκτρική ενέργεια αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν κράτη αλλά ιδιοκτησίες ορισμένων ψυχοπαθών “πλουσίων” που θέλουν την εξουσία και έλεγχο των προβάτων…. Και ο νοων νοητο… Εφόσον ο κόσμος η μάζα δεν θέλει να “ξυπνήσει” ότι θέλουν αυτοί οι λίγοι θα κάνουν….

  2. Μην ψαχνόμαστε και πολύ, από τη στιγμή που το ρεύμα έγινε χρηματηστηριακό προϊόν την έχουμε βάψει όλοι και δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή.

  3. Ψέματα με σκοπό να υπογράψεις το συμβόλαιο και μετά φαπα…. Η ΡΑΕ τι κάνει και το υπουργείο μάλλον τριβή τα χέρια τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.