Η Apple ανακοινώνει σήμερα επισήμως την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του software που βρίσκεται στο εσωτερικό του ρολογιού της, του Apple Watch. Το νέο Apple WatchOS είναι η αλήθεια δεν αλλάζει δραστικά από προηγούμενες εκδόσεις, αντίθετα βασίζεται σε ουσιαστικές βελτιώσεις και προσθήκες που έχουν σκοπό να κάνουν την εμπειρία σου ακόμη καλύτερη.

Το πρώτο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να αναφέρουμε, είναι η ύπαρξη πλέον πολλών νέων watchfaces, τα οποία έρχονται να προστεθούν στις επιλογές που είναι ήδη διαθέσιμες. Επιπλέον, η Apple φέρει περισσότερες εφαρμογές στο Apple Watch, συμπεριλαμβανομένου ενός calculator, audiobooks και voice memos. Οι εφαρμογές, θα μπορούν πλέον να τρέξουν τοπικά στο ρολόι, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης ενός companion app εγκατεστημένου για το pair του iPhone.

Και χωρίς να μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, η Apple προβαίνει πλέον στη διάθεση ενός App Store για το watchOS 6, το οποίο θα σου επιτρέπει να προβαίνεις στην αναζήτηση εφαρμογών, να πληρώνεις για αυτές και να τις κατεβάζεις απευθείας στο watch σου. Και μάλιστα, η Apple αναφέρει ότι θα μπορείς να κατεβάσεις και software updates στο watch.

Η εστίαση στην υγεία παραμένει, με περισσότερα health features, ενώ κατά τη διάρκεια του event έδειξε μια λειτουργία που σου δείχνει πόσο θορυβώδη είναι τα περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεσαι, ενώ ξεχωρίζει για τις γυναίκες η παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου. Το feature θα είναι διαθέσιμο και στο iPhone χωρίς τη χρήση Apple Watch.

Το WatchOS 6 κάνει το ντεμπούτο του στους developers αυτήν την εβδομάδα και θα καταφθάσει παγκοσμίως το Φθινόπωρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.