Αν και η Warner Bros είναι συγκεντρωμένη στην επιδιόρθωση της PC έκδοσης του Batman: Arkham Knight, δεν ξεχνά τις άλλες εκδόσεις στο Xbox One και PS4, και αποφάσισε να δημοσιεύσει το νέο DLC Trailer του Batgirl: A Matter of Family.

batgirl

Τα γεγονότα του DLC Batgirl: A Matter of Family λαμβάνουν χώρα πριν τα γεγονότα του Batman: Arkham Asylum, όπου η Batgirl σε συνεργασία με τον Robin (οι οποίοι καθοδηγούνται από τον Batman), θα προσπαθήσουν να διασώσουν τον επιθεωρητή Gordon από τον Joker.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Batgirl στην τριλογία Batman: Arkham, η οποία έρχεται με μια πληθώρα από ακαταμάχητες ιδιότητες.

Το DLC θα είναι διαθέσιμο στις 14 Ιουλίου για τους κατόχους Season Pass, ή μπορείτε να το αγοράσετε από τις 21 Ιουλίου από το PS Network και το Xbox Live στην τιμή των 8 Ευρώ.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer του DLC Batgirl: A Matter of Family:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YStfyOSn1bE]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.