Το Samsung Galaxy S10 και το Apple iPhone XS μπορούν να λάβουν σχεδόν όμοιες φωτογραφίες όπως επισημαίνει το Bussiness Insider. Αλλά οι χρήστες του Galaxy S10 έχουν μια επιλογή που δεν είναι διαθέσιμη στους iPhone χρήστες. Μια ultrawide κάμερα που μπορεί να λάβει πιο μεγάλο εύρος πεδίου σε σχέση με τη συνήθη κάμερα των smartphones. Αυτό και μόνο, κάνει το Galaxy S10 καλύτερο smartphone στη λήψη φωτογραφιών σε σχέση με το iPhone XS. Είναι ξεκάθαρο, ότι αν και τα υπόλοιπα τηλέφωνα της αγοράς σκοπεύουν να υιοθετήσουν μια ultra wide camera και το iPhone θα την χρειαστεί, τονίζει το Bussiness Insider.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο το iPhone XS όσο και το Galaxy S10 λαμβάνουν σχεδόν όμοιες φωτογραφίες. Σίγουρα υπάρχουν μερικές διαφορές εδώ και εκεί, αλλά οι χρήστες τόσο του iPhone όσο και του Galaxy S10 θα είναι το ίδιο χαρούμενοι με τις φωτογραφίες που μπορεί να λάβει η συσκευή τους.

Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπετε μια με το Galaxy S10 και μια με το iPhone XS. Υπάρχει μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο όσον αφορά την ποιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι και τα δυο τηλέφωνα έχουν dedicated 2x zoom lens. Εδώ βλέπεις το Galaxy S10 να έχει περισσότερη ευκρίνεια σε σχέση με την φωτογραφία από το iPhone XS.

Και τα δυο τηλέφωνα μπορούν να κάνουν zoom ως 10x (digital zoom).

 Εδώ βλέπετε ξανά το S10 απέναντι στο iPhone XS. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι κάποιες φορές, το Galaxy S10 τείνει να προβαίνει σε υπερκορεσμό του μπλε χρώματος. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας μας θα είναι ευχαριστημένος και με τις δυο.

Ωστόσο την πραγματική διαφορά μεταξύ του Galaxy S10 και του iPhone XS κάνει η ultrawide camera του S10. Δείτε τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που ακολουθούν. Συνοψίζοντας και τα δυο τηλέφωνα λαμβάνουν πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά η ultrawide camera είναι αυτή που ξεχωρίζει. Η Apple μάλλον θα πρέπει να την προσθέσει και αυτή.

Galaxy S10 ultrawide

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.