Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες για να απολαύσουν απεριόριστο Internet από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους και να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όλες τις γιορτινές στιγμές που ξεχωρίζουν.

vodafone

Συγκεκριμένα, από τις 8/12 έως και τις 3/1 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση απεριόριστου Mobile Internet για 10 ημέρες, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Σβήσε άμεσα αυτήν την εφαρμογή barcode scanner από το Android smartphone σου

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο https://bit.ly/XmasOffer_2023

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνώμη αλλά το Vodafone CU το έχουν γραμμένο. Του δίνουν απεριόριστα ντάτα για 30 ημέρες με 11.50€. Που είναι τα δωρεάν απεριόριστα ντάτα για 10 ημέρες;;;;Μην σχολιάσω για ταχύτητες. Vodafone από εκεί που ήσουν η πρώτη στις προσφορές ξέπεσες απότομα

  2. Νεκτάριε, για τις ταχύτητες θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Όμως οι 10 ημέρες δωρεάν δεδομένα υπάρχουν , γιατί τα ενεργοποίησα ήδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.