Σε ειδικό event που είχει διοργανώσει η Vodafone πριν από λίγες ημέρες, αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό της σε μια εταιρεία τεχνολογία και επικοινωνιών. Ωστόσο, το ενδιαφέρον σε αυτό το event και στην ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Vodafone, ήταν οι αιχμές που άφησε εναντίον της ΕΕΤΤ για το υπάρχον κοστολογικό μοντέλο, με αφορμή τη γνωστή υπόθεση της δωρεάν αναβάθμισης ταχυτήτων εκ μέρους του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα, παρουσιάζοντας το σκεπτικό της Vodafone να ζητήσει πάγωμα της διαδικασίας, με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε, όπως επισημαίνει το capital.gr: Η Vodafone δεν ήθελε να σταματήσει να δίνει ο ΟΤΕ γρήγορες ταχύτητες. Η Vodafone, αυτό που υποστήριξε, είναι ότι, εάν είναι να το κάνει ο ΟΤΕ, πρέπει να μπορεί να το κάνει και η Vodafone, η WIND και η NOVA. Ο ΟΤΕ μια χαρά το έκανε. Είχε να κάνει μια ενέργεια εμπορική και κατέθεσε τα πακέτα του. Αυτό που είπαμε εμείς, είναι ότι δεν μπορείς, με ένα μοντέλο του 2011 να εγκρίνεις πακέτα το 2022 , το έχει αναγνωρίσει η ΕΕΤΤ, ξέρει ότι είναι παρωχημένο το μοντέλο, συμπλήρωσε.

Επίσης, δήλωσε: Νομίζω εκεί υπήρξε Ρυθμιστική Αργία και στη Ρυθμιστική Αργία αυτός που ευνοείται είναι ο ρυθμιζόμενος και αυτός που αδικείται είναι ο… άλλος. Ο ίδιος πάντως ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αντιγραφεί η πολιτική του ΟΤΕ, με τη στρατηγική τους να επικεντρώνεται στην τελική εμπειρία του πελάτη. Ως παράδειγμα, χρησιμοποίησε τη διάθεση του Vodafone 100, με δωρεάν το περιεχόμενο της Vodafone TV.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω Vodafone στην επαρχία και με έχει ακόμα με Adsl 24, ενώ η Cosmote έχει VDSL 50mbps ίντερνετ στις αγροτικές περιοχές από το 2017. Περιμένω πως και πως τώρα που έριξε τις τιμές η Cosmote να λήξει το συμβόλαιο μου και να πάω σε αυτήν. Γενικά στην ταχύτητα ίντερνετ είμαστε Ελλαδιστάν. Πέρα από ρεζίλι… η κατάσταση είναι τραγική. Τώρα λέμε ξεκινήσαμε τις οπτικές ίνες και θα βάζουμε ως το 2027 ενώ θα έπρεπε να είχαν αρχίσει από το 2007 που το έλεγε η τότε κυβέρνηση.

  2. Σιγά το δώρο το Disney plus αφού μέσω Τουρκίας για 1Έτος έχει 20€ …
    Η. Vodafone τό πήρε χωνδρική φθηνότερα…

  3. Είχα adsl 24 Vodafone στη Θεσσαλονίκη με κλείδωμα 15/1 και στο Speedtest 13/0,8 είχα.
    Ο ΟΤΕ και η Wind με 100 και 200Mbps FTTH…
    Βρήκα ευκαιρία και το γύρισα σε Wind. Εγώ υπόγραψα για έως 24 και είχα σημαντικές απώλειες ενώ είχα απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από το Α/Κ( γύρω στα 750 μέτρα) και σε ώρες αιχμής σερνόταν τελείως. Και στο κινητό στην πόλη έχει το χειρότερο σήμα και εμπειρία χρήσης. Αν θέλει κάποιος να κάνει τη δουλειά του στη Θεσσαλονίκη μόνο Cosmote ή Wind.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.