Η Vodafone, η Xiaomi και η Qualcomm Technologies, σε δοκιμές που πραγματοποίησαν στη Γερμανία, δοκίμασαν με επιτυχία μια νέα τεχνολογία 5G που θα ανοίξει το δρόμο στους πελάτες τους για ακόμη καλύτερες ταχύτητες upload και κάλυψη με την άφιξη των νέων smartphones και συσκευών που αναμένεται κατά τη διάρκεια του 2024.

Συγκεκριμένα, μέσω της εν λόγω δοκιμής της νέας τεχνολογίας 5G uplink, η Vodafone, η Qualcomm και η Xiaomi πέτυχαν μέγιστες ταχύτητες upload 273 megabits-per-second (Mbps) ανεβάζοντας το upload πιο κοντά στα επίπεδα λήψης, ενώ παράλληλα επεκτείνει την κάλυψη και αυξάνει τη χωρητικότητα.

Στη δοκιμή χρησιμοποιήθηκε το δίκτυο της Vodafone τεχνολογίας 5G SA τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ισπανία σε συνδυασμό με την Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform. Οι καλύτερες δυνατότητες uplink θα επιτρέψουν στους πελάτες να ανεβάζουν τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία τους σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και στο cloud με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από ότι είναι εφικτό μέχρι σήμερα.    Η τεχνολογία αναμένεται να έρθει σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.