Αν θέλεις να αποκτήσεις απεριόριστα δεδομένα για 9 ολόκληρους μήνες στη Vodafone τότε μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό Unlimited9 κατά τη διάρκεια της αγορά του καρτοκινητού, είτε φορητότητας είτε αγορά νέου αριθμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δοκιμάσαμε πριν από λίγο και ο κωδικός ισχύει κανονικά τη στιγμή που γράφεται το εν λόγω άρθρο. Συγκεκριμένα ο χρήστης καλείται να μεταβεί στη σελίδα της Vodafone και συγκεκριμένα στην ενότητα έλα στο CU και να επιλέξει αν θέλει να κρατήσει το νούμερο ή αν θέλει νέο αριθμό.

Έκλεισε και το JMC – Tech: Κατέβηκε η σελίδα jmctech.gr πρόστιμο 120.000 ευρώ

Στη συνέχεια θα πρέπει να βάλει τα υπόλοιπα στοιχεία που του ζητά και τον κωδικό Unlimited9 στην ενότητα Πρόσθεσε αν έχεις κουπόνι προσφοράς όπως φαίνεται στην εικόνα και να πληρώσει 13 ευρώ για την πρώτη ανανέωση και την αποστολή της κάρτας SIM στη διεύθυνση που θα δηλώσει. Για 9 μήνες θα σου δίνει απεριόριστα data, δηλαδή 300GB λόγω της γνωστής πολιτικής ορθής χρήσης.

Vodafone Unlimited9

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα δεδομένα είναι απεριόριστα απλώς πέφτει η ταχύτητα στα 4Mbps μετά τα 300GB. Δεν θέλετε να το χωνέψετε σε κανένα άρθρο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.