Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι η τεχνολογία μέσω της οποίας λαμβάνετε την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Vodafone TV βασίζεται σε παρωχημένη τεχνολογικά πλατφόρμα (Mediaroom) χωρίς δυνατότητα επιπλέον συντήρησης & αναβάθμισης. Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία Vodafone TV που λαμβάνετε μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας πρόκειται να καταργηθεί την 1η/4/2023.

Δεδομένου ότι η Vodafone επενδύει σταθερά σε αναβαθμισμένα συστήματα και υπηρεσίες, και με σκοπό την διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασής σας στην υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Vodafone TV, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να μεταβείτε στην υπηρεσία μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας Kaltura. Η νέα πλατφόρμα Kaltura σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ καθώς και όλο το περιεχόμενο του Disney+.

Κατόπιν των ανωτέρω, εφόσον επιθυμείτε τη μετάβαση στη νέα πλατφόρμα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας (καλώντας στο 210-6703033 Δευ.- Παρ. 09:00-21:00) προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα προσφορά της υπηρεσίας με στόχο την ανανέωση της μεταξύ μας σύμβασης.

Σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η μεταξύ μας σύμβαση για την παροχή της υπηρεσίας Vodafone TV (μέσω πλατφόρμας Kaltura) έως και τις 31/03/2023 η υπηρεσία Vodafone TV θα καταργηθεί κατά τα ως άνω, και η μηνιαία τιμολόγηση των υπηρεσιών σας θα προσαρμοστεί με βάση την τρέχουσα εμπορική πολιτική για την παροχή υπηρεσιών Double Play διατηρώντας τις εκπτώσεις της υφιστάμενης υπηρεσίας σας.

Τέλος, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την ανανέωση της μεταξύ μας σύμβασης, ή/και την παραμονή σε υπηρεσία Double Play, μπορείτε να καταγγείλετε τη μεταξύ μας σύμβαση αζημίως εντός δύο μηνών από την ημερομηνία κατάργησης της υφιστάμενης υπηρεσίας Vodafone TV.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ADSL υπάρχει και στην Αμερική. Πάντα θα υπάρχει αυτή η τεχνολογία όπου δεν υπάρχει πρόσβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.