Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες μεταβολές οι οποίες θα ισχύσουν από 1/12/2023:

Α. Τιμολογιακές αλλαγές για Ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος. A1. Η χρέωση ομιλίας των διεθνών κλήσεων για όλα τα προγράμματα συμβολαίου κινητής για ιδιώτες, εμπορικά διαθέσιμα και μη, διαμορφώνεται ως εξής: για τη Ζώνη 2 (Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) από 1,331€/λεπτό σε 1,464€/λεπτό, για τη Ζώνη 3 (Ασία) από 2,002€/λεπτό σε 2,202€/λεπτό, για τη Ζώνη 4 (Αφρική) από 2,970€/λεπτό σε 3,267€/λεπτό και για τη ζώνη 5 (Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού) από 3,993€/λεπτό σε 4,392€/λεπτό.

A2. Η χρέωση ομιλίας των διεθνών κλήσεων για όλα τα προγράμματα καρτοπρογράμματος κινητής για ιδιώτες, εμπορικά διαθέσιμα και μη, διαμορφώνεται ως εξής: για τη Ζώνη 2 (Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία) από 1,331€/λεπτό σε 1,464€/λεπτό, για τη Ζώνη 3 (Ασία) από 2,002€/λεπτό σε 2,202€/λεπτό, για τη Ζώνη 4 (Αφρική) από 2,970€/λεπτό σε 3,267€/λεπτό και για τη ζώνη 5 (Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού) από 3,993€/λεπτό σε 4,392€/λεπτό.

Β. Μεταβολές σε Προγράμματα Vodafone Home Telephony για Ιδιώτες και ΕπαγγελματίεςΗ ονομαστική τιμή του παγίου των προγραμμάτων Vodafone Home telephony basic 1/2/3, Σταθερά 330 Ελλάδα & Εξωτερικό, Προπληρωμένος χρόνος 500, Vodafone Home telephony για το εξοχικό, αυξάνεται κατά €2,25.

Γ. Μεταβολή χρέωσης 13830 Εξυπηρέτησης Ιδιωτών Συνδρομητών Vodafone
Το κόστος κλήσης προς το 13830- εξυπηρέτηση ιδιωτών συνδρομητών Vodafone μετά το πρώτο λεπτό αυξάνεται από 0,266€ σε 0,321€ ανά κλήση.

Δ. Μεταβολή στις χρεώσεις περιαγωγής
Η ημερήσια χρέωση της υπηρεσίας Vodafone Πας Παντού στη Ζώνη Β, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, αυξάνεται από: 13,50/ημέρα σε 14,50€/ημέρα. Επιπλέον οι χώρες Ανδόρα, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Γκέρνσεϋ, Κόσοβο, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο. Μολδαβία, Νήσοι Φερόε, Νήσος Μαν, Ουκρανία, Σερβία και Τζέρσεϋ μεταφέρονται από τη Ζώνη Β στη Ζώνη Α. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας δεν μεταβάλλονται.

Δικαίωμα καταγγελίας: Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι υφιστάμενοι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις εξοπλισμού ή συσκευής), οποτεδήποτε & έως δύο (2) μήνες από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εφαρμογής των νέων τιμολογίων.

Σημειώσεις: 1.Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης & το βήμα χρέωσης κλήσεων & όγκου δεδομένων δεν μεταβάλλονται. 2.Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% & φόρο κινητής τηλεφωνίας 10% (όπου εφαρμόζεται).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ε ενταξει δεν εγινε και κατι σοβαρο στις εγχωριες κλησεις που μας ενδιαφερουν πιο πολυ. στην αρχη μολις διαβασα το τιτλο σκιαχτηκα λιγο, λεω ωπα τι θα δουμε τωρα αφου εχουμε υπογραψει συμβολαιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.