Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε στα χέρια μας το Vodafone Smart Prime 6, το οποίο έρχεται στα καταστήματα της Vodafone στην τιμή των €139. Φυσικά σας ετοιμάσαμε το review για να το γνωρίσετε και εσείς.

vodafone smart prime 6 (1)

H συσκευή έχει IPS LCD οθόνη 5 ιντσών, με ανάλυση 720p, ενώ στο εσωτερικό του έχουμε 64bit Snapdragon 410, με 4 πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.2GHz. Από μνήμη έχουμε 1GB και από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έχουμε 5GB, επεκτάσιμο όμως με microSD.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 8MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 2MP. Η συσκευή τρέχει Android 5.0.2 Lollipop και διαθέτει συνδεσιμότητα σε δίκτυα 4G. Η μπαταρία του είναι 2500mAh.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

To Vodafone Smart Prime 6 είναι μια αρκετά όμορφη συσκευή, με πολύ καλή κατασκευή. Οι γραμμές της συσκευής είναι πολύ όμορφες και προσφέρουν ιδιαίτερα καλό κράτημα. Το πλαίσιο είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και το πίσω καπάκι είναι από πλαστικό. Ο σχεδιασμός είναι λιτός και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Σε γενικές γραμμές θα σας καλύψει απόλυτα στο αισθητικό κομμάτι. Σε θέμα βάρους είναι στα 155 γραμμάρια και θα λέγαμε πως είναι κάτι που το αισθανόμαστε όταν το κρατάμε.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ