Επιδόσεις

Οι επιδόσεις του Turbo είναι αρκετά καλές,όχι μόνο για τα χρήματά του, αλλά και για την κατηγορία του. Δεν παρατηρήσαμε κάποιο lag στην συσκευή, ενώ στα benchmarks έφτασε σε επιδόσεις τα ακριβότερα mid-range smartphones των 200-250 ευρώ. Δείτε τα αποτελέσματα!


Αυτονομία

Η μπαταρία του Smart 4 Turbo δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, τρέχει όμως γυμνό Android, πράγμα που το κάνει να αντέχει περισσότερο για το μέγεθος της μπαταρίας του. Ίσως χρειαστεί λίγο γέμισμα μέσα στην μέρα αν το ζορίσετε, αλλά αν το θέλετε για απλή χρήση, θα τα καταφέρει μέχρι να φορτίζει μαζί με εσάς το βράδυ

Συμπεράσματα

Το Vodafone Smart 4 Turbo είναι αρκετά αξιόλογη συσκευή για τα χρήματα που ζητάει η εταιρία. Οι επιδόσεις της είναι πολύ καλές και μπορεί άνετα να καλύψει ένα μέσο χρήστη που θέλει να κάνει τα βασικά και λίγο παραπάνω. Στα €149 είναι σίγουρα μια συσκευή που πρέπει να κοιτάξετε αν έχετε περιορισμένο budget!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.