Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε στα χέρια μας ένα Vodafone Smart 4 Turbo και όπως ήταν λογικό μπήκε στο studio του techmaniacs.gr και κάτω από το μικροσκόπιο μας. Έτσι σας ετοιμάσαμε μια παρουσίαση της συσκευής για να την γνωρίσετε και εσείς!

vodafone smart 4 turbo (1)

To Vodafone Smart 4 Turbo ανήκει στην μεσαία κατηγορία από θέμα χαρακτηριστικών, αλλά η τιμή του είναι στα €149, πράγμα που είναι το πρώτο που κοιτάμε και μας εντυπωσιάζει. H οθόνη του είναι στις 4.5 ίντσες με ανάλυση 854×480, ενώ στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 400, με 4 πυρήνες Cortex-A7 χρονισμένους στα 1.2GHz. Από RAM έχουμε 1GB, ενώ από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έχουμε 4GB, με ελεύθερα στον χρήση σχεδόν 2GB, δεν πειράζει όμως γιατί υπάρχει δυνατότητα για επέκταση με microSD μέχρι 32GB. Τέλος η μπαταρία της συσκευής είναι 1880mAh, αλλά με το Vanilla Android 4.4.2 που τρέχει, δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις σε ενέργεια

Η κάμερα της συσκευής είναι στα 5MP με δυνατότητα λήψεις βίντεο VGA. Πάμε όμως να δούμε την συσκευή αναλυτικά για να δούμε αν αξίζει τα λεφτά της.

Εμφάνιση

Το Vodafone Smart 4 Turbo έχει αρκετά απλό σχεδιασμό, αλλά συνάμα είναι ελκυστικός. Τα 10.4mm πάχους της συσκευής δεν ενοχλούν, ενώ είναι άνετο στο χέρι. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά όμορφο, ενώ το πίσω μέρος του σε χρώμα ανθρακί, του δίνει μια ωραία νότα. Η εμφάνιση δεν έχει λόγο να δυσαρεστήσει κάποιον, ειδικά σε αυτά τα χρήματα.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.