Σε διαφήμιση ενός Vodafone Shop στο Facebook αναφέρεται το γεγονός ότι μπορεί να σου δώσει το Vodafone Red Unlimited New που τα περιλαμβάνει όλα απεριόριστα με μόλις 25 ευρώ αρκεί να πραγματοποιήσεις φορητότητα από άλλον πάροχο ενός οποιουδήποτε αριθμού στη Vodafone.

 

Πρόκειται για το Vodafone Shop στη Περαία στη Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζουμε αν το δίνουν και μέσω τηλεφώνου στη Vodafone. Καλό όμως είναι ο χρήστης να επισκεφθεί ένα κατάστημα Vodafone και να ρωτήσει την τιμή που θα του δώσουν αν ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα.

Το Vodafone Red Unlimited New προσφέρει απεριόριστα GB, απεριόριστη ομιλία και SMS, ενώ υποστηρίζει και την προσθήκη extra sim για να μοιράζεσαι τα GB του προγράμματος και σε άλλες συσκευές.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να σημειώσω ότι τα “απεριόριστα” στην vodafone δεν είναι απεριορηστα έχει ορθές χρήση 300GB μετά τα 300GB η ταχύτητα πέφτει στα 4mbps

  2. Αυτό που αναφέρετε αφορά την data sim για την I4S υπηρεσία. Η κυρία σύνδεση έχει απεριόριστα δεδομένα για χρήση τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ε.Ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.