Καλωσήλθατε σε μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία δεσμεύεσαι με συμβόλαιο για 24 μήνες αλλά η τιμή αφορά 12 μήνες. Καθώς στη συνέχεια η Vodafone μπορεί να αυξήσει την τιμή κατά 1.5 ευρώ λόγω επενδύσεων δικτύου και πληθωρισμού όπως αναφέρει. Είναι οι περίφημες αναπροσαρμογές που άρχισαν να ισχύουν από το 2022 στα νέα συμβόλαια με τον πελάτη να αναγκάζεται σε δέσμευση 24 μηνών, χωρίς αυτή να αφορά την τιμή.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την Cosmote, η οποία και αυτή αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξουν αναπροσαρμογές και μάλιστα ως 3 ευρώ στην περίπτωση της εν λόγω εταιρείας.

Ο ΟΤΕ δύναται να αυξάνει την τιμή του παγίου που πληρώνει ο Συνδρομητής, μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση.

Οι Συνδρομητές θα ενημερώνονται για το τελικό ποσό της αναπροσαρμογής του παγίου του προγράμματός τους, τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την ισχύ του, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE, του έντυπου ή ηλεκτρονικού λογαριασμού, με γραπτό μήνυμα (SMS) και μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών του ΟΤΕ για τη διαχείριση των συνδέσεων των συνδρομητών του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελλάδα….η χώρα της απατεωνιας!
    Αν το έκαναν αυτό στο εξωτερικό θα τους έκλειναν βράδυ!

    Γι αυτό και από δω και πέρα τέρμα τα συμβόλαια και οι δεσμεύσεις. Μόνο κάρτα…..άντε λίγος καιρός έμεινε και θα μπουν στο παιχνίδι και εταιρίες του εξωτερικού που θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και στη χώρα μας ….και τότε θα δούμε πόσα αχλάδια πιάνει ο σάκος τους.

  2. Ήδη τους την έφεραν για τα καλά οι ξένες υπηρεσίες streaming που ανταγωνίζονται ευθέως την ελληνική συνδρομητική τηλεόραση. Καιρός να γίνει το ίδιο και με τις τηλεπικοινωνίες!
    Και τότε θα μπουν όλοι στη θέση τους και δεν θα παίζουν με τις τσέπες του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.