Η Vodafone προβαίνει σε μια κίνηση την οποία δεν έχουμε ξαναδεί ανακοινώνοντας για πρώτη φορά χρέωση 2.48 ευρώ προκειμένου ο πελάτης να έχει προτεραιότητα στο κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Αυτή τη στιγμή, η Vodafone είναι η μόνη εταιρεία η οποία προβαίνει σε τέτοιου είδους χρέωση. Κατά την άποψή μας, είναι μια χρέωση η οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να εφαρμοστεί. Ούτε καν σαν μια νέα υπηρεσία προτεραιότητας, όπως προσπαθεί να την προωθήσει η Vodafone. Ο πελάτης ήδη πληρώνει το πάγιό του. Ήδη πληρώνει ακριβά τις υπηρεσίες κινητής στη χώρα μας. Και η σωστή εξυπηρέτηση θα έπρεπε να ήταν δεδομένη. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Μειωμένη κατανάλωση ρεύματος; Είσαι ύποπτος ρευματοκλοπής!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καλώντας το 12000

Άμεση πρόσβαση σε εκπρόσωπο μας με προτεραιότητα

Τώρα με τη νέα υπηρεσία Vodafone Priority Line, έχεις μια ειδική γραμμή προτεραιότητας, που σου εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε έναν εκπρόσωπό μας.

Πρόσβαση Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.00 έως τις 22.00,
Σαββατοκύριακα και αργίες 09:00 – 17:00

Χρέωση ανά κλήση: 2,48€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και φόρου σταθερής / κινητής τηλεφωνίας, μετά τα πρώτα 2 λεπτά.

Πάντως, δε θα μας προκαλέσει έκπληξη αν η υπηρεσία επεκταθεί και σε άλλους παρόχους. Ήδη στην Cosmote, πολύ δύσκολα μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία πλέον με εκπρόσωπο.

Ευχαριστούμε θερμά τον αναγνώστη που μας υπέδειξε τη νέα υπηρεσία 🙂

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. περιμενω λιγους μηνες να ληξει το συμβολαιο σταθερης και δεν προκειται να ξανα βαλω τη συγκεκριμενη εταιρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.