Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες μεταβολές που θα ισχύσουν από 01/08/2022

Η χρέωση για κλήσεις προς εθν.σταθερά & κινητά μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας για τα προγράμματα συμβολαίου ιδιωτών αυξάνεται από 0,792€/1’ σε 0,858€/1’.

Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν φόρο κινητής τηλεφωνίας 10% και ΦΠΑ 24%

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες μεταβολές οι οποίες θα ισχύσουν από 28/07/2022:

Α. Μεταβολές στα πακέτα mobile internet.

A1. Αυξάνεται η ονομαστική τιμή των παρακάτω μηνιαίων επιπρόσθετων πακέτων mobile internet: Κατά 3€ στα: Giga Boost 10GB, Giga Boost 2x10GB. Κατά 1€ στο: Giga Boost 3GB.

A2. Αυξάνονται οι παροχές και αλλάζουν οι εμπορικές ονομασίες των παρακάτω μηνιαίων επιπρόσθετων πακέτων mobile internet: Κατά 2GB στο Giga Boost 3GB το οποίο θα ονομάζεται πλέον Giga Boost 5GB. Κατά 5GB στο Giga Boost 10GB το οποίο θα ονομάζεται πλέον Giga Boost 15GB. Κατά 10GB στο Giga Boost 2x10GB το οποίο θα ονομάζεται πλέον Giga Boost 2x15GB.

Α3. Αυξάνεται η πολιτική ορθής χρήσης στην Ε.Ε. των παρακάτω μηνιαίων επιπρόσθετων πακέτων mobile internet: Κατά 3,5GB στα: Giga Boost 10GB το οποίο θα ονομάζεται πλέον Giga Boost 15GB, Giga Boost 2x10GB το οποίο θα ονομάζεται πλέον Giga Boost 2x15GB.

Οι παραπάνω μεταβολές αφορούν και τα αντίστοιχα επιπρόσθετα μηνιαία πακέτα με δυνατότητα sharing.

Οι τροποποιήσεις που αφορούν σε ονομαστικές τιμές παγίων, έχουν ως ημερομηνία εφαρμογής -για κάθε συνδρομητή- την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του μετά την ημερομηνία που αναφέρεται ανά υπηρεσία & μόνο εφόσον έχει παρέλθει η ορισμένη διάρκεια του χρόνου της σύμβασής του. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι υφιστάμενοι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις εξοπλισμού ή συσκευής), οποτεδήποτε & έως δύο (2) μήνες από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εφαρμογής των νέων τιμολογίων.

Σημειώσεις: Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes). Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρα ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός και εντελώς λάθος. Η Vodafone ΑΥΞΆΝΕΙ τις τιμές και μάλιστα πολύ !
    Μάθετε να δημοσιογραφειτε στην Ελλάδα ή ανοίξτε μανάβικο σε λαϊκή .

  2. Ακόμα καλύτερα. Κόψτε επίσης τα δωρεάν ίντερνετ και τα δωρεάν χρόνο ομιλίας για να μειωθεί η χρήση κινητού τηλεφωνου. Και αν γίνεται να βάλετε φόρο στο διαδίκτυο για να τα οικονομησει το κράτος. Είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.