Η Vodafone προσφέρει για λίγες ημέρες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα πάντα όλα απεριόριστα στα 27 ευρώ με σταθερή, ενώ αν δεν έχει σταθερή η τιμή διαμορφώνεται στα 33 ευρώ. Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

  • Η τιμή προσφοράς & το δώρο 4G MiFi ισχύει αποκλειστικά για πελάτες με ενεργή οικιακή σύνδεση Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ και για μια σύνδεση κινητής συμβολαίου. Η συνδυαστική έκπτωση αποδίδεται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσης κινητής και μόνο εφόσον πληρούνται οι προαναφερόμενες συνθήκες, ενώ σταματά να αποδίδεται σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης σταθερής.

  • Σε περίπτωση μη ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ, ισχύουν οι τιμές με σήμανση «χωρίς Vodafone σταθερή».

  • Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, συνδυαστική έκπτωση σταθερής – κινητής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

  • Η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με επιδότηση συσκευής.

  • Η Εγγύηση ικανοποίησης ισχύει αποκλειστικά για νέα αιτήματα κινητής και σταθερής που πραγματοποιούνται από 26/10/22 και ο συνδρομητής συνδυάζει το πρόγραμμα κινητής Vodafone Giga Unlimited Ultra και σταθερής Vodafone Triple play με TV Entertainment ή με TV Family (100/200Mbps) κάτω από το ίδιο ΑΦM.

  • Με την Εγγύηση ικανοποίησης δεν υφίσταται δέσμευση παραμονής στο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια του ορισμένου χρόνου της σύμβασης εκ μέρους του συνδρομητή. Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να διακόψει ατελώς, για οποιοδήποτε λόγο, τη σύνδεση κινητής ή/ και σταθερής στην οποία δικαιούται την Εγγύηση ικανοποίησης.

  • Στην περίπτωση που ο συνδρομητής έχει λάβει επιδότηση συσκευής κινητής και επιθυμεί να διακόψει πριν τη λήξη της σύμβασης του, θα πρέπει να καταβάλλει μόνο το αναπόσβεστο ποσό που προκύπτει από την επιδότηση συσκευής κινητού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.