Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τη Vodafone να ανακοινώνει σήμερα πολιτική ορθής χρήσης στα 300GB, στη καρτοκινητή όπου ο χρήστης αν περάσει το συγκεκριμένο όριο τότε αρχίζει να εφαρμόζεται περιορισμός της ταχύτητας στα 4Mbps. Και είμαστε έκπληκτοι καθώς πέρα από ορισμένα πακέτα προσφορών δεν έχει απεριόριστο πακέτο μηνιαίο και δεν θα υπήρχε τόση υπερβολική χρήση του δικτύου.

Είχε βέβαια το πακέτο 7 ημερών απεριόριστα και την προσφορά που έδινε απεριόριστα GB για 9 μήνες σε νέους συνδρομητές Vodafone CU αλλά και πάλι δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να κατανοήσουμε τους περιορισμούς αυτούς. Περισσότερο νόημα θα είχε στο Vodafone Giga Unlimited Ultra που ως γνωστόν πολλοί το έχουμε σε modem. Η ανακοίνωση της Vodafone έχει ως εξής:

Από 22 Ιουλίου 2023 η VODAFONE θα εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης δεδομένων σε συνδρομητές καρτοκινητής, στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας υπηρεσιών και προστασίας του δικτύου της.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την κατανάλωση 300GB δεδομένων κινητής ανά μήνα, η ταχύτητα internet θα αναπροσαρμόζεται με μέγιστη τιμή τα 4mbps. Ο μήνας χρήσης υπολογίζεται ως ο ημερολογιακός μήνας.

Η πολιτική ορθής χρήσης θα ισχύσει από την παραπάνω ημερομηνία για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά εγώ σε 10 μέρες που είχα δωρεάν τα Χριστούγεννα ξόδεψα 1340GB με το 5G της Cosmote. Επειδή έχω adsl στο σπίτι και είναι αργό. Κατέβασα με mobile hotspot από το κινητό πολύ πράμα στον υπολογιστή μου. Όταν λένε απεριόριστα πρέπει να ισχύει.

  2. Ο διαχωρισμός για τον περιορισμό δικτύου όταν δεν έχει καλό σήμα, σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές ούτε λόγος? Διαχωρισμό στο διαχωρισμό γίνεται?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.