Μπορεί η Vodafone να μην έχει πακέτα internet σαν της Cosmote (καλά για Nova δεν μιλάμε καν), ωστόσο όμως το mobile internet με κάρτα ή Vodafone Internet παντού ή αλλιώς Vodafone Giga Wifi on the spot είναι φθηνότερο αυτή τη στιγμή σε σχέση με της Cosmote.

Συγκεκριμένα το κορυφαίο πακέτο με τα 200GB internet αυτή τη στιγμή κοστίζει 19.90 ευρώ όπως αναφέρει στην επίσημη σελίδα του τη στιγμή που το αντίστοιχο πακέτο της Cosmote και συγκεκριμένα το Cosmote intentet με κάρτα κοστίζει 25 ευρώ για 200GB. Και τα δυο πακέτα είναι για 30 ημέρες.

Ας ελπίσουμε η Cosmote να απαντήσει με απεριόριστο internet για 3 μήνες όπως είχε κάνει και σε προηγούμενα καλοκαίρια.

Με το Giga WiFi on the Spot έχεις Μobile Ιnternet όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς μηνιαίο πάγιο και δεσμεύσεις. Χωρίς σταθερή γραμμή, έχεις WiFi παντού μαζί σου: στην πόλη, το νησί ή το χωριό. Απλά ενεργοποίησε το Giga Boost πακέτo Ιnternet που ταιριάζει στις ανάγκες σου, όποτε εσύ το χρειάζεσαι και απόλαυσε Μobile Ιnternet on the go.

Το μόνο που χρειάζεσαι από εξοπλισμό είναι η SIM κάρτα Giga WiFi on the Spot, για να ενεργοποιείς το Giga Boost πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, όποτε εσύ θέλεις! Για να απογειώσεις ακόμα περισσότερο την εμπειρία σου και να μοιράζεσαι τα GB του προγράμματος σου με άλλες συσκευές ταυτόχρονα (laptop, tablet, κινητό, παιχνιδομηχανές), μπορείς να επιλέξεις συμπληρωματικά εξοπλισμό με υποδοχή για κάρτα SIM.

Vodafone 4G+ MiFi
Φορητό router για να μοιράζεσαι ασύρματα το πρόγραμμά σου με μέχρι και 32 συσκευές. Διαθέτει μεγάλη μπαταρία με αυτονομία έως 11,8 ωρών για να απολαμβάνεις mobile WiFi, όπου κι αν βρίσκεσαι. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για εκδρομές και εξορμήσεις καθώς, χωράει ακόμα και στην τσέπη σου.

Vodafone 4G Router
Το συνδέεις στην πρίζα του ρεύματος και μοιράζεσαι ασύρματα τα data του προγράμματος σου με μέχρι και 65 συσκευές ταυτόχρονα. Απόλαυσε γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ ίντερνετ χωρίς σταθερή γραμμή και μηνιαίο πάγιο. Επιπλέον, αν επιλέξεις το 4G+ router, έχεις ΔΩΡΟ 50GB για 12μήνες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Eπίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη κάρτα SIM απευθείας σε συσκευή που έχει ανάλογη θύρα (π.χ. tablet ή smartphone), φτάνει να αλλάξεις τις APN ρυθμίσεις της συσκευής πληκτρολογώντας στο αντίστοιχο πεδίο τη λέξη «internet».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.