Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές τους λόγους για τους οποίους δεν θα προτείναμε ποτέ το Vodafone Giga Wifi Home και ένας από αυτούς είναι τα 300GB δεδομένα σε σχέση με το Giga Unliited Ultra που είναι πραγματικά απεριόριστα με λίγα περισσότερα ευρώ.

Παρατηρήσαμε όμως το εξής στην ιστοσελίδα της Vodafone. Ενώ το πρόγραμμα στο vodafone.gr αναφέρεται ότι κοστίζει μηνιαίως 19.35 ευρώ, στο eshop της Vodafone το έχουν πάει στα 19.80 ευρώ. Προς το παρόν στο εν λόγω πρόγραμμα δεν φαίνεται να ισχύει η αύξηση του 1.50 ευρώ μετά τον 1ο χρόνο συμβολαίου.

Η περιγραφή του προγράμματος εκ μέρους της Vodafone:

Το Giga WiFi Home είναι η εξέλιξη του Vodafone Mobile Internet με κάρτα (καρτοίντερνετ). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Mobile Broadband, διάρκειας 24 μηνών, το οποίο σου προσφέρει κάθε μήνα 300GB για να σερφάρεις ασταμάτητα με υψηλές ταχύτητες, χωρίς σταθερή γραμμή. Eπιπλέον, αν είσαι Vodafone συνδρομητής συμβολαίου θα έχεις κάθε μήνα επιπλέον έκπτωση στο πάγιο του λογαριασμού σου.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει ασύρματο 4G+ router με 24μηνη εγγύηση, που μετατρέπει το Vodafone Giga Network σε ένα ευέλικτο δίκτυο WiFi, για να μοιράζεσαι τα data του προγράμματος σου με έως και 65 συσκευές ταυτόχρονα. Το κόστος του εξοπλισμού συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας και σε περίπτωση βλάβης παρέχεται δωρεάν αντικατάσταση.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.