Δεν θα την έλεγα ακριβώς προσφορά, αλλά η Vodafone σου δίνει Vodafone Giga Unlimited Ultra μαζί με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά από το σταθερό και VDSL 50Mbps  στα 66 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, όμως, θα έλεγα ότι την κάνει λίγο καλύτερη με τα εξής:

Σου δίνει αφενός 300 ευρώ για συσκευή, εντάξει όχι και τόσο σημαντικό αν κρίνεις ότι οι τιμές συσκευών στα καταστήματα είναι τσιμπημένες, αφετέρου σου προσφέρει δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης, ενώ σου δίνει και πάλι δωρεάν μια Mi-Fi συσκευή. Αν πουλήσεις κιόλας τη συσκευή έχεις κάποια επιπλέον έκπτωση στο 24μηνο αλλά και πάλι εσύ θα κρίνεις. Εμείς το αναφέρουμε για όσους πιθανόν να ενδιαφέρονται.

  • Οι τιμές περιλαμβάνουν συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής, ΦΠΑ 24%, φόρο κινητής 10% και τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5%.
  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου κινητής σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr
  • Οι προσφορές ισχύουν για νέες συνδέσεις με φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.
  • Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 4/4/22 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.
  • Η τιμή ισχύει εφόσον δεν υπάρχει άλλος συνδυασμός προγραμμάτων κάτω από τον ίδιο ΑΦΜ. Σε περίπτωση που υπάρχει, ενεργό άλλο ζευγάρι σταθερής-κινητής τότε η τιμή των προγραμμάτων μεταβάλλεται.
  • Σε περίπτωση αποσύνδεσης μίας από τις δύο γραμμές, τότε σταματά να υφίσταται η συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής και οι έξτρα παροχές
  • Ο διπλασιασμός των GB στα προγράμματα κινητής Vodafone RED & Family, ισχύει για όσο συνδυάζονται με τη σύνδεση σταθερής.

Την βρίσκεις εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.