Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει τις ακόλουθες μεταβολές:

Α. Κατάργηση μη εμπορικά διαθέσιμων προγραμμάτων Συμβολαίου για Επαγγελματίες.

Από 01/06/23, καταργούνται τα παρακάτω μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα Συμβολαίου για Επαγγελματίες. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές των προγραμμάτων αυτών θα μεταφερθούν, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια εκ μέρους τους, σε αντίστοιχα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα.  Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα μετακινηθούν όπως περιγράφεται παρακάτω: Από τo πρόγραμμα Business Pass RED Start με ονομαστική τιμή παγίου 41,25€, στο πρόγραμμα Business RED Start με ίδια ονομαστική τιμή παγίου. Από τo πρόγραμμα Business Pass RED Lite με ονομαστική τιμή παγίου 46,16€, στο πρόγραμμα Business RED Lite με ίδια ονομαστική τιμή παγίου. Από τo πρόγραμμα Business Pass RED 1 με ονομαστική τιμή παγίου 55€, στο πρόγραμμα Business RED 1 με ίδια ονομαστική τιμή παγίου. Από τo πρόγραμμα Business Pass RED 2 με ονομαστική τιμή παγίου 71,73€, στο πρόγραμμα Business RED 2 με ίδια ονομαστική τιμή παγίου. Από τo πρόγραμμα Business Pass RED 3 με ονομαστική τιμή παγίου 90,87€, στο πρόγραμμα Business RED 3 με ίδια ονομαστική τιμή παγίου. Από τo πρόγραμμα Business Pass RED 4 με ονομαστική τιμή παγίου 113,83€, στο πρόγραμμα Business RED Platinum με ονομαστική τιμή παγίου 177,12€. Από τo πρόγραμμα Business Pass RED Platinum με ονομαστική τιμή παγίου 177,12€, στο πρόγραμμα Business RED Platinum με ίδια ονομαστική τιμή παγίου. Από το πρόγραμμα Business Talk 1500 με ονομαστική αξία παγίου 29,46€, στο πρόγραμμα Business RED 1 με ονομαστική αξία παγίου 55€. Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων θα λάβουν εξατομικευμένη ενημέρωση.

Vodafone CU: Τα πακέτα που καταργούνται από 4/5/2023

ΒΤιμολογιακές Αλλαγές για Επαγγελματίες Συνδρομητές συμβολαίου με ισχύ από 01/07/23

Η χρέωση για κλήσεις προς εθν. σταθερά & κινητά μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας για τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα My Business, My Business RED, My Business Red Pass και Ευέλικτα Επαγγελματικά καθώς και για όλα τα μη εμπορικά διαθέσιμα επαγγελματικά προγράμματα, μεταβάλλεται από €0,97 σε €1,03/λεπτό, για τα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα Business Pass RED και τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα Business RED μεταβάλλεται από €0,87 σε €0,92/λεπτό, για τα μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα της κατηγορίας «Επαγγελματικό», τα επαγγελματικά προγράμματα Βασικό Επαγγ. και Βασικό Επαγγ.+Σταθ. καθώς και τα Military μεταβάλλεται από €0,65 σε €0,69/λεπτό.

Δικαίωμα καταγγελίας: Οι τροποποιήσεις που αφορούν σε ονομαστικές τιμές παγίων, έχουν ως ημερομηνία εφαρμογής -για κάθε συνδρομητή- την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του & μόνο εφόσον έχει παρέλθει η ορισμένη διάρκεια του χρόνου της σύμβασής του. Μετά τη λήξη της ορισμένης διάρκειας της σύμβασης θα εφαρμόζεται η χρέωση παγίου του νέου προγράμματος βάσει Τιμοκαταλόγου της εταιρείας (https://www.vodafone.gr/business/timokatalogoi/).Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι υφιστάμενοι συνδρομητές (των σημείων Α & Β) που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις εξοπλισμού ή συσκευής), οποτεδήποτε & έως δύο (2) μήνες από την ημερομηνία εφαρμογής των τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας εφαρμογής των νέων τιμολογίων.

Σημειώσεις:
1. Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης & το βήμα χρέωσης κλήσεων & όγκου δεδομένων δεν μεταβάλλονται.
2. Όλες οι ανωτέρω αναφερόμενες χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% & φόρο κινητής τηλεφωνίας 10% (όπου εφαρμόζεται).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.