Το Vodafone TV ενισχύει ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο του, μέσα από νέες συνεργασίες με στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές του ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και θέασης. Πλέον, όλοι οι νέοι συνδρομητές του Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το περιεχόμενο του ANT1+ εντελώς δωρεάν για 12 μήνες.

Το ANT1+ είναι η μοναδική ελληνική streaming πλατφόρμα που διαθέτει πλούσιο ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, αλλά και όλο το πρωτάθλημα της Formula 1® με 24 Grand Prix τα οποία είναι διαθέσιμα ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Παράλληλα, οι συνδρομητές του Vοdafone TV θα έχουν πλέον πρόσβαση στο διάσημο NASCAR Cup Series, ένα από τους σημαντικότερους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Αμερικής καθώς και στην πλούσια ενότητα μαχητικών αθλημάτων του ΑΝΤ1+ που περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων, όλα τα shows του WWE και το κανάλι Fight Network. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν on demand, κορυφαίες ελληνικές παραγωγές όπως «Η Μάγισσα», οι «Ψυχοκόρες», οι «Σέρρες», αλλά και όλο το πρόγραμμα και την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1, όπως και σε μια μεγάλη ποικιλία αγαπημένων και βραβευμένων ελληνικών και ξένων τίτλων.

Αναλυτικότερα, όσοι νέοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν ανεξάρτητη συνδρομή Vodafone TV, ή οποιαδήποτε συνδρομή Triple Play, θα λάβουν τον κωδικό πρόσβασης εντός 10 ημερών με τον οποίο θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στην αντίστοιχη πλατφόρμα από τον υπολογιστή ή από το κινητό τους. Και έτσι αποκτούν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω Smart TVs, υπολογιστές, tablets και κινητά, εντελώς δωρεάν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λογικό αφού πάει κατά διαόλου το Αντ1+, θυμήθηκαν όλοι να ανταγωνιστουν τη nova και το netflix. Δεν τους φθάνουν τα όσο πήραν τα λαμόγια από τη λίστα Πέτσα θέλουν να τους τα σκαμε και για συνδρομές! Ουστ…. Τα κορποσυλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.