Κατόπιν οδηγίας, οι πάροχοι εφαρμόζουν την Εγγύηση δικτύου, η οποία σου εγγυάται την ταχύτητα δικτύου του σταθερού σου και καλύτερο σήμα και πιο γρήγορο internet στο κινητό σου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Vodafone, με την εγγύηση ταχύτητας, γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή την ταχύτητα που θα έχεις. Αν υπάρχει απόκλιση και αν δεν μπορεί να δοθεί η εγγυημένη ταχύτητα, τότε σου κάνει μια (μικρή είναι η αλήθεια) έκπτωση στο λογαριασμό σου.

 

Εν ολίγοις μπλέκεις σε μια μακρά διαδικασία με το τεχνικό τμήμα, στο οποίο δηλώνεις βλάβη και προσπαθεί να πετύχει τις τιμές που αναφέρονται στον πίνακα. Αν δεν τις πετύχουν, τότε σου δίνουν 10% έκπτωση στο πάγιο.

Σημειώσεις: Η έκπτωση λόγω απόκλισης από την ταχύτητα συγχρονισμού δεν παρέχεται συνδυαστικά με άλλα μέτρα επανόρθωσης/αποζημίωσης στο πλαίσιο της εκάστοτε ακολουθούμενης εμπορικής πολιτικής για διαπιστωθείσες Συνεχείς ή Επαναλαμβανόμενες αποκλίσεις από την Ελάχιστη πραγματική ταχύτητα.

Επισημαίνεται ότι ο Πελάτης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Εθνικού Κανονισμού για το Ανοικτό Διαδίκτυο (ΑΠ ΕΕΤΤ 876/7Β), διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα αποζημίωσης βάσει της παραγράφου 5 των «Όρων χρήσης της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω δικτύου σταθερής». Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που ο Πελάτης αποδεχθεί την προτεινόμενη επανόρθωση ή αποζημίωση λόγω τεκμηριωμένων Συνεχών ή Επαναλαμβανόμενων αποκλίσεων από την Ελάχιστη πραγματική ταχύτητα, δεν θα εφαρμοστεί συνδυαστικά η έκπτωση στο πλαίσιο της εγγύησης ταχύτητας συγχρονισμού στη ροή καθόδου (download). Η έκπτωση λόγω απόκλισης από την ταχύτητα συγχρονισμού ή την Ελάχιστη πραγματική ταχύτητα αποδίδεται επί της ονομαστικής τιμής του παγίου, εφόσον διαπιστωθεί ότι το θέμα στην ταχύτητα είναι υπαιτιότητας Vodafone και δεν αποκατασταθεί εντός 30 ημερών.

Ισχύει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Ο έλεγχος στην ταχύτητα αφορά σε ενσύρματη σύνδεση στο Internet (μέσω καλωδίου Ethernet) και όχι σε ασύρματη WiFi. Για τους «Όρους της Υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω δικτύου σταθερής» μπορείς να επισκεφθείς τον σύνδεσμο ανατρέχοντας στην πιο πρόσφατη έκδοση για τα δίκτυα σταθερής.

Εγγύηση δικτύου στη κινητή

Όσον αφορά την κινητή, η Vodafone σημειώνει ότι μπορείς να έχεις εγγυημένη κλήση με το Giga wifi calling και υπόσχονται ότι αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα θα σου δώσουν απεριόριστα data και κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα μέχρι 3 φορές το μήνα. Μπορείς να βρεις την εγγύηση δικτύου μέσα από το Myvodafone app.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.