Ο Βρετανικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος, η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ispreview ότι θα δώσει 140 εκατομμύρια ευρώ για να αναβαθμίσει το AI chatbot σύστημα που ονομάζεται TOBi και να προσφέρει στην ουσία ένα SuperTOBi app προκειμένου να μπορέσει να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στους χρήστες μέσω της Generative AI.

5 ευρώ κοστίζει ο διακανονισμός οφειλών στη Cosmote

Η Vodafone ήδη έχει ένα σύστημα chatbot το οποίο αποκαλείται TOBi και λειτουργεί σε περισσότερες από 13 χώρες στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα και στην Αφρική. Με το νέο SuperTOBi, το σύστημα θα μπορεί να καταλαβαίνει και να απαντά πιο γρήγορα σε σύνθετα ερωτήματα χρηστών, φθάνοντας να αντικαθιστά ακόμη και τον υπάλληλο υποστήριξης, με το να εμπλέκεται σε έναν πιο φυσικό διάλογο με τον πελάτη που θα αναζητά υποστήριξη για το πρόβλημά του.

Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε Ιταλία και Πορτογαλία, ακολουθεί Γερμανία και Τουρκία και σύντομα στις υπόλοιπες χώρες όπου δραστηριοποιείται η Vodafone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.