Το πρώτο digital καρτοκινητό φτιαγμένο για να προσαρμόζεται αυτόματα σε σένα, χωρίς περιορισμούς από πακέτα. Προσαρμόζεται ευέλικτα στα θέλω σου, προσφέροντας αυτόματα αυτό που χρειάζεσαι, ανά πάσα στιγμή, σε data, ομιλία και SMS.

Στο CU Liquid όλα είναι αυτόματα και digital. Κάθε μήνα η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα. Με το CU Liquid βγαίνεις πάντα κερδισμένος αφού χρεώνεσαι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι κάθε στιγμή, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις από πακέτα.​

Όταν ανανεώνεται η συνδρομή σου στο CU Liquid, το ποσό της αξίας μείον τον φόρο της κινητής προστίθεται στο καρτοκινητό σου. Το υπόλοιπο σου θα μειώνεται ανάλογα με το πόσο μιλάς στο τηλέφωνο, στέλνεις SMS ή μπαίνεις στο internet. Πιο συγκεκριμένα το υπόλοιπου θα μειώνεται κατά

  • 0,0015€ για κάθε MB που σερφάρεις
  • 0,0065€ για κάθε λεπτό που μιλάς
  • 0,0065€ για κάθε SMS που στέλνεις

Για παράδειγμα αν ανανεώνεις την συνδρομή σου με 12€, τότε θα μπουν στην κάρτα σου 10,90€ αφού αφαιρεθεί ο φόρος κινητής. Αυτό το υπόλοιπο θα μειώνεται όσο χρησιμοποιείς το κινητό σου. Ενδεικτικά, αν μιλήσεις για 700’ στο τηλέφωνο μέσα στον μήνα θα μπορείς να καταναλώσεις μέχρι και 4,2GB ταυτόχρονα! Οι πιθανοί συνδυασμοί από Data, λεπτά ομιλίας και SMS είναι άπειροι και εξαρτώνται από την δική σου χρήση!

Έτσι όμως δεν έχεις λιγότερες παροχές; Να τι αναφέρει η Vodafone

Όχι δεν έχεις! Το CU Liquid δίνει περισσότερες παροχές από τα CU πακέτα και τα bonuses αθροιστικά. Για παράδειγμα:

  • αν έκανες online ανανέωση 12€ και ενεργοποιούσες το CU Combo M θα είχες 3,1GB (900MB και 700’ προς όλους από το CU Combo M και 2,6GB bonus ανανέωσης)
  • Με το CU Liquid, με 12€ τον μήνα μπορείς να μιλάς για 700’ προς όλα τα δίκτυα και να έχεις 4,2GB!

Και σε περίπτωση που θες να μιλάς λιγότερο και να σερφάρεις περισσότερο μιλώντας λιγότερο στο τηλέφωνο, σου μένει περισσότερη κάρτα για να καταναλώσεις σερφάροντας.

Επίσης, καθώς στο CU Liquid πληρώνεις μόνο ότι καταναλώνεις, μπορείς να έχεις μέχρι και 7,2GB αν χρησιμοποιήσεις όλο σου το υπόλοιπο για να σερφάρεις ή 1600’ εάν χρησιμοποιείς όλο σου το υπόλοιπο για να μιλάς. Και μην ξεχνάς, αν σου μείνει υπόλοιπο πριν την επόμενη ανανέωση αυτό θα μένει στην κάρτα σου και οι παροχές σου θα είναι ακόμα περισσότερες τον επόμενο μήνα.

Μπορώ να φάω όλο μου το υπόλοιπο σε μία μέρα;

Όχι δεν μπορείς! Κάθε μέρα μπορείς να καταναλώσεις μέχρι και 1,5€ από το υπόλοιπό σου. Όταν φας 1,5€ από το υπόλοιπο σου σταματάς να χρεώνεσαι και ότι κάνεις μέχρι και τις 23:59 της ίδιας μέρας είναι δωρεάν! Αυτό σημαίνει ότι αν το υπόλοιπο σου είναι 10€, και φας 1,5€ από την κάρτα σου μιλώντας στο τηλέφωνο, στέλνοντας μηνύματα ή σερφάροντας τότε το υπόλοιπο σου θα γίνει 8,5€ και μετά θα σταματήσεις να χρεώνεσαι και όσο και αν μιλήσεις, σερφάρεις και στέλνεις SMS μέχρι και το τέλος της μέρας.

Δες περισσότερα για το CU Liquid εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.