Σύμφωνα με SMS που λάβαμε σε δυο κινητά Vodafone CU, αν κάνεις ανανέωση μέχρι αύριο θα πάρεις εντελώς δωρεάν 25GB internet και 1500 λεπτά ομιλίας εντελώς δωρεάν για 20 ημέρες. Το αρνητικό είναι ότι θέλει ανανέωση από 15 ευρώ και άνω.

[Ενημέρωση] Πριν βάλετε κάρτα, βεβαιωθείται πως έχετε λάβει πρώτα το μήνυμα απο την Vodafone, καθώς όπως μας ενημέρωσαν είναι μόνο για επηλεγμένα νούμερα.

Τα πρώτα renders του Galaxy S24 Ultra δείχνουν ένα προκλητικά ελκυστικό design (video)

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Vodafone έχει αυξήσει την ελάχιστη ανανέωση:

H ελάχιστη αξία ανανέωσης μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης που χρησιμοποιούν POS για την έκδοση της κάρτας ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου (περίπτερα, super/mini market κ.α) και μέσω των online καναλιών της Vodafone (Vodafone app, My CU App, Vodafone.gr, vodafonecu.gr) διαμορφώνεται στα 13€, ενώ στα καταστήματα Vodafone η ελάχιστη αξία ανανέωσης παραμένει στα 8€.

vodafone cu

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.