Με τo CU θα πάθεις καλοκαίρι!

Γιατί έχεις Απεριόριστα Data για το Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Οι CU συνδρομητές θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι τους με τον πιο ξέγνοιαστο τρόπο καθώς θα μπορούν να απολαύσουν  Απεριόριστα Data Δωρεάν για ολόκληρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Από 31 Μαΐου και για τρεις ολόκληρες ημέρες, όλοι οι CU συνδρομητές θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο του τριημέρου εύκολα και γρήγορα μέσα από το My CU App ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone και να έχουν στη διάθεση τους απεριόριστο σερφάρισμα για 3 ολόκληρες ημέρες, εντελώς δωρεάν.

Μετά την ενεργοποίηση, το τριήμερο τους από Σάββατο 3/6 έως Δευτέρα 5/6 είναι άκρως Ασταμάτητο σε Data.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Βέβαια, το καλοκαίρι για τους CU συνδρομητές ξεκίνησε νωρίτερα με τα νέα combo πακέτα CU MeApOla. Και οι καλοκαιρινές data εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, #StayStuned στο CU για ένα Ασταμάτητα Απεριόριστο καλοκαίρι.

Για να νιώσεις καλοκαίρι Μπες My CU App ή μάθε περισσότερα εδώ: https://www.vodafonecu.gr/upiresiescu/holyspiritoffer/

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραία αυτά που κάνουν οι εταιρείες με τα απεριόριστα αλλά ας έχουν και πακέτα σε λογικές τιμές… Η κοσμοτε στο what’s up μόλις είδα απεριόριστα πάλι για 1 μήνα με 10.90€ και ενεργοποίηση μέχρι 31/8 και δωρεάν και για 3ημερο… Θα μου άρεσε αυτό το 10.90€ να ήταν για πάντα βέβαια!!! Χιχι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.