Εντελώς δωρεάν 30.000 κρύσταλλοι από το Vodafone CU μπορείς να αποκτήσεις συμπληρώνοντας το email σου σε αυτή τη φόρμα του PanosDent εδώ. Η πίστωση των 30.000 κρυστάλλων γίνεται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας και μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ μία (1) φορά σε κάθε  Vodafone CU νούμερο.

Το techmaniacs.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για το πως θα χρησιμοποιηθεί ο αριθμός σου αν καταχωρηθεί στη φόρμα που αναφέραμε παραπάνω και δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς σκοπούς και αν θα αποδοθούν οι κρύσταλλοι από τo Vodafone CU.

Άνοιξε το tickets.gov.gr

Τελευταία ευκαιρία για απεριόριστα Data με 10 ευρώ

Παράλληλα, μέχρι σήμερα τρέχει η προσφορά με απεριόριστα GB για 20 ημέρες με το εκπληκτικό ποσό των 10 ευρώ.

Το CU σου προσφέρει Aπεριόριστα Data για 20 μέρες με 10€!
+10.000 Κρύσταλλοι για τον CU Μεγάλο Διαγωνισμό
Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Είναι η φανταστική προσφορά του CU!

Μην χάνεις χρόνο! Μπες τώρα στο CU app / CU site και ή στείλε SMS «Χ» στο 1252 και ενεργοποίησε την προσφορά.

Μάθε περισσότερα
Η προσφορά δίνει Απεριόριστα Data για 20 μέρες + 10.000 Κρύσταλλοι για τον CU Μεγάλο Διαγωνισμό με 10€.
Μπορείς να την ενεργοποιήσεις από 22/03/2024 έως και 31/03/2024.
Μπορείς να την ενεργοποιήσεις πό το CU app, CU site και με SMS “X” στο 1252.
H προσφορά ισχύει για χρήση στην Ε.Ε. μέχρι 3,6GB.
Αν έχεις υπολειπόμενα ΜΒ, από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ της προσφοράς.
Εάν δεν έχεις υπολειπόμενα data ή/και λεπτά ομιλίας από κάποιο ενεργό πακέτο ή προσφορά, έχεις απεριόριστα data ή/και λεπτά ομιλίας με χρέωση 2€ για την υπόλοιπη ημέρα μέχρι και τις 4π.μ, από την πρώτη κλήση ή το πρώτο session σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση στο εξωτερικό

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροXiaomi 14 Ultra: Χτυπάει πάνω από 5Gbps μέσω 5.5G
Επόμενο άρθροHyperOS: Αυτές είναι οι συσκευές που θα το πάρουν. Είσαι μέσα στην λίστα;
valadis.k
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.