Αν πάρεις μια νέα κάρτα Vodafone CU μπορείς να έχεις διπλασιασμό των παροχών σου για ένα ολόκληρο χρόνο και μαζί 17GB για έξι μήνες με κάθε 12 ευρη ανανέωση κάρτας.

Πάρε νέα CU SIM ή μετάφερε τον αριθμό σου από άλλο πάροχο και έχεις διπλασιασμό των παροχών στα πακέτα για 1 χρόνο και ΔΩΡΟ 17GB με την πρώτη 12ευρη ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες.

Κάνε παραγγελία online για SIM κάρτα, σε 4 απλά βήματα!

Τι εννοούμε;

  • Παραγγέλνεις νέο CU αριθμό ή επιλέγεις μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο και ανεβάζεις τα δικαιολογητικά σου
  • Για τον πρώτο μήνα, όλες οι παροχές έχουν ενεργοποιηθεί από την ομάδα του CU. Μόλις τελειώσει ο μήνας, βάλε 12 ευρώ, ενεργοποίησε το CU Shake και συνέχισε να απολαμβάνεις τις παροχές!
  • Τέλος, κατεβάζοντας το My CU App παίρνεις 5GB για 7 μέρες.

Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς!
Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να επιλέξεις άυλη κάρτα eSIM με επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.

Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU MeApOla 13.5, CU MeApOla 10.9, CU MeApOla Extra13.5, CU MeApOla 18, CU MeApOla 7.2, CU MeApOla 7.2 EXTRA, CU XCLUSIVE MeApOla 9, CU XCLUSIVE MeApOla 10.9, CU XCLUSIVE MeApOla 13.5, CU XCLUSIVE MeApOla 17.5, CU MeApOla 27.

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.