Φέρε τον φίλο σου στο CU και κερδίστε και οι δύο ΔΩΡΕΑΝ από 5GB στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για 1 χρόνο. Προσκάλεσε ένα φίλο σου να γίνει CU. Όταν ο φίλος σου πάρει μία νέα κάρτα SIM online από εδώ και την ενεργοποιήσει, κερδίζετε και οι δύο ΔΩΡΟ από 5GB.

Ο λόγος για την υπηρεσία Bring a Friend η οποία σου δίνει 5GB κάθε μήνα για ένα χρόνο για εσένα και 5GB κάθε μήνα για 2 χρόνο για αυτόν που θα φέρεις στο CU.

  • Επιβεβαίωσε το CU νούμερό σου και πάρε μοναδικό κωδικό. Δώσε τον μοναδικό κωδικό σε έναν φίλο σου.
  • Στείλε στον φίλο σου κωδικό και link για να παραγγείλει νέα CU sim με νέο νούμερο ή μεταφορά νούμερου από άλλο πάροχο βάζοντας τον κωδικό στο πεδίο “Κουπόνι Προσφοράς”.
  • Όταν ο φίλος σου παραλάβει και ενεργοποιήσει το νέο του CU νούμερο, κερδίζετε και οι δύο ΔΩΡΟ από 5GB κάθε μήνα για 1 χρόνο με την πρώτη ανανέωση 12€/ μήνα.

Μπορείς να ξεκινήσεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.