Η αλήθεια είναι ότι την περίμενα λίγο πιο δυνατή  τη προσφορά του Vodafone CU αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό ανακοίνωσαν προς το παρόν. Συγκεκριμένα δίνει απεριόριστα λεπτά και 50GB κάθε μήνα για 9 μήνες με μόλις 13 ευρώ και μαζί δώρο powerbank. Ισχύει για νέες SIM ή μεταφορά του αριθμού σου από άλλον πάροχο στο Vodafone CU.

Επιπλέον, η Vodafone αναφέρει τα εξής:

  • Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς!
  • Για να συνεχίσεις να λαμβάνεις την προσφορά για τους επόμενους 8 μήνες, συνέχισε να βάζεις 13€ κάρτα και η προσφορά θα ενεργοποιείται αυτόματα. Για τον πρώτο μήνα, το πακέτο έχει ενεργοποιηθεί από την ομάδα του CU.
  • Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να πάρεις ΔΩΡΟ την άυλη κάρτα eSIM, η οποία κανονικά έχει επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.
  • To έξτρα δώρο Powerbank ισχύει για παραγγελίες έως 30/11 και θα παραδοθεί με δεύτερη αποστολή στις 22/12. Για να πάρεις το δώρο θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τη νέα κάρτα sim μέχρι 6/12.
  • Το έξτρα δώρο Powerbank ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Πλαίσιο Black Friday: Δωροεπιταγή ως 150 ευρώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι σωστό να πρέπει να πάρω νούμερο για να τυγχάνω όλων των θετικών ανακοινώσεων. Δηλαδή εμείς όλοι που είμαστε τόσο καιρό και έχουμε και στηρίζουμε την vodafone να μας αδειάζει έτσι? Γιατί πρεπει να αγοράσω καινούργιο νούμερο για να έχω όλα αυτά τα καλά των δωρεάν data που δίνει κατά καιρούς? Ισα ίσα που πρώτα εμάς θα έπρεπε να προσέχει που έμπρακτα το αποδεικνύουν καιρό όλοι μας και ύστερα οι υπόλοιποι, γνώμη μου πάντα. Ίσως, λέω ίσως αν έβλεπε τους παλιούς συνδρομητές να φεύγουν και νά αλλάζουν παροχο να το σκεφτόταν κλτ, ε?

  2. καλησπέρα η ερώτησή μου είναι αν μεταβώ στο CU μετά το πέρας του 9μήνου ποια θα είναι η χρέωση και τι παροχές θα έχω; ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.