Στη Vodafone υπάρχει σε αρκετά δυνατή τιμή το Apple Watch Ultra GPS + Cell με τιμή η οποία αγγίζει τα 869 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν ενδιαφέρεσαι και τις δόσεις μέσω λογαριασμού στη περίπτωση που έχεις και σύνδεση κινητής στη Vodafone.

Σημαντικό – Winbank: Αδυναμία ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες την ημέρα (5 και 6 Ιουνίου)

H υπηρεσία δόσεων στον λογαριασμό δίνει τη δυνατότητα απόκτησης προϊόντων τεχνολογίας με αποπληρωμή μέσω δόσεων ενταγμένες στον μηνιαίο λογαριασμό, χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας, με έως 24 μηνιαίες δόσεις.

H αγορά του προϊόντος μπορεί να γίνει μέσω δόσεων στον λογαριασμό και να αφορά το σύνολο του ποσού είτε τμηματικά και σε συνδυασμό και με άλλους τρόπους πληρωμής.

Δυνατότητα να επωφεληθούν της υπηρεσίας έχουν όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου κινητής και καρτοπρογράμματος αρκεί να έχουν κλείσει 12 μήνες στη διάρκεια του συμβολαίου τους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Vodafone (για ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές) και από το Vodafone eShop (μόνο για ιδιώτες συνδρομητές).

Αυτή τη στιγμή επιλεγμένα προϊόντα είναι συμβατά με την υπηρεσία. Τα συμβατά προϊόντα θα εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες κατηγορίες.

Το Apple Watch Ultra είναι το πιο ανθεκτικό και ικανό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ και είναι σχεδιασμένο για εξερεύνηση, περιπέτεια και αντοχή. Με κάσα τιτανίου 49 χιλιοστών αεροδιαστημικής ποιότητας, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, εξειδικευμένες εφαρμογές που λειτουργούν με τους πιο προηγμένους αισθητήρες και ένα νέο Action Button που προσαρμόζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.