Skip to content

Vodafone: Αποζημιώνει με 13.000 ευρώ λόγω παραβίασης προσωπικών δεδομένων

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Vodafone αποζημίωση

Μια σημαντική αποζημίωση μετά από δικαστική διαμάχη με την Vodafone κέρδισε πολίτης για παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από δικαστική διαμάχη με την εταιρείας. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα documentonews.gr ο Γιώργος Φλωράς μετα από μεγάλο δικαστικό αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος την κατηγορεί για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του στο κινητό τηλέφωνο το 2017 πετυχαίνοντας να του επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 13.000 ευρώ.

Πρόστιμα στους χρήστες πειρατικών συνδρομών

Επίσης καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση ο νόμιμος εκπρόσωπος της Vodafone γιατί δεν έλαβε ως αρμόδιος τα μέτρα που έπρεπε για να μην παραβιαστεί το απόρρητό του.

«Οι μεγάλες εταιρείες που εγκληματούν σε βάρος μας δεν είναι ανίκητες», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Φλωράς μέσω του ΤikTok.

Παράλληλα υπάρχει και άλλη αγωγή εναντίον της Cosmote η οποία θα εκδικαστεί το 2025.

Πηγή: documentoews.gr

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.