Αυτόματα και χωρίς αλλαγή στην τιμή, για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές κινητής και με δυνατότητα προσθήκης περισσότερων Family μελών

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι αναβαθμίζει όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες των προγραμμάτων Vodafone RED Start και Vodafone RED Plus, προσφέροντας απεριόριστο χρόνο ομιλίας και πολλαπλάσια data για όλους, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στην τιμή των προγραμμάτων.

Συγκριμένα, για τους ιδιώτες συνδρομητές, οι παροχές των προγραμμάτων Vodafone RED Start και Vodafone RED Plus αναβαθμίζονται ως εξής:

• Vodafone RED Start: από 3GB + 1000 λεπτά ομιλίας + 1000 sms σε 4GB + απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + 6000 sms

• Vodafone Family RED Start: από 3GB (για κοινή χρήση μεταξύ των μελών) + 500 λεπτά ομιλίας + 500 sms σε 4GB (για κοινή χρήση μεταξύ των μελών) + απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + 3000 sms. Οι αναβαθμίσεις αφορούν τόσο την κύρια σύνδεση όσο και τα επιπλέον μέλη του προγράμματος.

• Vodafone RED Plus: από 6GB + 3000 λεπτά ομιλίας + 3000 sms σε 8GB + απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + 6000 sms

• Vodafone Family RED Plus: από 6GB (για κοινή χρήση μεταξύ των μελών) + 1500 λεπτά ομιλίας + 1500 sms σε 8GB (για κοινή χρήση μεταξύ των μελών) + απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους + 3000 sms. Οι αναβαθμίσεις αφορούν τόσο την κύρια σύνδεση όσο και τα επιπλέον μέλη του προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον οι πελάτες των Vodafone Family RED προγραμμάτων μπορούν να προσθέτουν έως και 2 επιπρόσθετα family μέλη στο πρόγραμμα τους. Έτσι, κάθε μέλος απολαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και 3.000 sms, ενώ όλα τα μέλη μοιράζονται τα GB του Family προγράμματος τους, σε προνομιακή τιμή.

Επιπλέον, αναβαθμίζεται, χωρίς καμία επιβάρυνση, για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες το πρόγραμμα Vodafone Flex, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε συνδρομητή να διαμορφώνει το δικό του πρόγραμμα συμβολαίου με ελευθερία και ευελιξία και να το προσαρμόζει κάθε μήνα στις ανάγκες του.

• Συγκεκριμένα, ο βασικός συνδυασμός του προγράμματος αναβαθμίζεται από 1GB + 300 λεπτά ομιλίας + 300 sms σε 2GB + 700 λεπτά ομιλίας προς όλους + 700 sms

• Οι υπόλοιποι συνδυασμοί του αναβαθμίζονται αυτόματα από 1,5GB, 2GB και 3GB σε 2,5GB, 3GB και 4GB, αντίστοιχα, καθώς και από 500 λεπτά ομιλίας και SMS σε 900 λεπτά ομιλίας και SMS, αντίστοιχα.

Για τους υφιστάμενους συνδρομητές των παραπάνω προγραμμάτων, η αύξηση των GB, λεπτών ομιλίας και sms ισχύει αυτόματα και δωρεάν, με την ανανέωση των μηνιαίων παροχών τους.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κατά τή γνώμη μου πρώτα πρέπει όλες οί Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας νά ποιάνουν παντού σε ολόκληρο τον κόσμο μετά πρέπει νά υπάρχει πακέτο καρτοκινητής πού να δίνει 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους Απεριόριστο ίντερνετ 100 μηνύματα νά κρατάει ένα χρόνο καί μόνο όταν θέλει ό πολίτης νά τό ανανεώνει μέ ένα ίδιο πακέτο.

 2. Μακριά, η πιο εχθρική εταιρεία προς τον πελάτη. Έχω δοκιμάσει όλες κυριολεκτικά τίς εταιρείες της αγοράς στα 55 χρόνια ζωής μου, σε πολλές περιπτώσεις άλλαξα εταιρεία πριν λήξη το συμβόλαιο. Εκτός από μερικές χλιαρές οχλήσεις σε μερικές περιπτώσεις τίποτα άλλο. Η μοναδική εταιρεία που κυριολεκτικά με επρηξε και μου έστειλε δικηγόρο ήταν η VODAFONE . Αφού βέβαια με πλησίασαν στην αρχή με δήθεν προσφορές και δώρα που ποτέ δεν έλαβα και κατά την διάρκεια του συμβολαίου η παροχές ήταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ με αμέτρητες αποσυνδέσεις ,ταχύτητες προϊστορικές και τα νεύρα τσαταλια αναγκάστηκα να αλλάξω πάροχο καθώς με τρία παιδιά φοιτητές στο σπίτι η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Αν και τους παραπονεθηκα πολλές φορές και δεν βρήκα ανταπόκριση αυτοί θεώρησαν ότι έπρεπε να βάλουν δικηγόρο για να πάρουν τα 100€ τής ποινής. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ.

 3. Προσωπικά είχα πολύ καλή εμπειρία από τον ΟΤΕ και άλλες εταιρειες. Με την Βονταφον συνεργάζομαι πολλά χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Πρώτα γιατί ανταποκρίνονται άμεσα όταν έχω κάποιο πρόβλημα και έπειτα απ’ ότι βλέπω από τα συχνά τηλεφωνήματα που δέχομαι από άλλες εταιρείες για προσφορές και δεν μου δίνει το αντίστοιχο συνδυαστικό που έχω για σταθερό, ίντερνετ και κινητό.

 4. Το πιο τραγικό customer service στην Ελλάδα, χωρίς υπερβολή. Δωρεάν χρόνος ομιλίας αλλά θα τα τρώνε από κάπου αλλού. Δεν βγάζεις άκρη ΠΌΤΕ μαζί τους. Ποτε όμως!

 5. Όλα καλά και είναι καλοδεχούμενα το πιο σοβαρό είναι οι ταχύτητες στο ιντερνετ πληρώνουμε μέχρι 24 mb και έχουμε κάτω απο 8mb
  Πρέπει να βάλλει τοχερι βαθειά στην τσέπη και να επενδύσει σε οπτικές ίνες παντού
  Μέχρι τα σπίτια μας
  αυτό είναι το καλυτερο δώρο της βονταφον
  Το ιντερνετ είναι χάλια
  είμαι πελάτης της βονταφον και κάνω αυτή την πρόταση
  Βλάσσης κορινθια

 6. Η εμπειρία μου από όλες τις εταιρείες μου λέει ότι η Vodafone λειτουργεί πραγματικά εκβιαστικά. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και να φύγω. Αθλιότητες και μόνο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.