Η αναζήτηση φθηνών δεδομένων είναι μια πραγματικότητα από όλους μας, ιδίως για εκείνους οι οποίοι δεν επέλεξαν τις γνωστές προσφορές με τα απεριόριστα GB που είχαν βγει πριν λίγο καιρό. Και αν κρίνεις από το γεγονός ότι πακέτο απεριόριστων δεδομένων στη καρτοκινητή δίνεται μόνο στα πλαίσια προσφοράς, αν είσαι από εκείνους που καταναλώνουν αρκετά GB τότε η νέα προσφορά του Vodafone CU, μάλλον είναι για σένα.

vodafone

Ειδικότερα, δίνει με νέο αριθμό ή φορητότητα από άλλο δίκτυο 300GB συνολικά για 6 μήνες δωρεάν. Ενεργοποιείς το πακέτο των 700 λεπτών προς όλους και 300SMS με 12 ευρώ κάθε μήνα και μαζί θα παίρνεις δωρεάν 52GB.  Τι αναφέρει χαρακτηριστικά η Vodafone:

Στη νέα CU sim που θα παραγγείλεις online, σε κάθε ανανέωση που πραγματοποιείς για τους πρώτους 6 μήνες, παίρνεις δώρο 50 GB για να σερφάρεις ασταμάτητα! Το έξτρα δώρο των 50GB ανά μήνα ισχύει για παραγγελίες έως 2/10.

Τι εννοούμε;

  • Παραγγέλνεις νέο αριθμό ή κάνεις μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο.
  • Ενεργοποιείς την νέα σου sim.
  • Πραγματοποιείς ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας.
  • Παίρνεις δώρο 50GB κάθε μήνα για 6 μήνες.
  • Ενεργοποίησε το CU Combo M.
  • Είσαι έτοιμος/η! Έχεις 52GB, 700’ λεπτά προς όλους και 300 SMS προς όλους για 6 μήνες μόνο με 12€ κάρτα /μήνα!

Extra Tip! για εσένα που ψήθηκες ήδη να μπεις στον κόσμο του CU: Κάνοντας ανανέωση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal μέσω του My CU App, κερδίζεις 2GB για 30 ημέρες ή 4GB για 7 ημέρες ΔΩΡΟ από το CU Shake + 100MB από το Just Surf Bonus! Μην το χάσεις!

Μπορείς από εδώ να προβείς στην παραγγελία της SIM σου

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.