Στα πλαίσια του Vodafone Weekend deals η Vodafone προσφέρει σταθερή σύνδεση 100 Mbps στα 21 ευρώ μόλις ενώ για πρώτη φορά δίνει και 3 πάγια δώρο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της. Οι προσφορές ισχύουν οπότε θα πρέπει άμεσα τις ενέργειές σου.

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται συνδυαστική έκπτωση σταθερής–κινητής, ΦΠΑ 24% και φόρος σταθερής 5%.

Η τιμή προσφοράς ισχύει αποκλειστικά για πελάτες που συνδυάζουν οικιακή σύνδεση Vodafone σταθερής με μια σύνδεση κινητής συμβολαίου στον ίδιο ΑΦΜ. Η συνδυαστική έκπτωση αποδίδεται αυτόματα εφόσον ενεργοποιηθούν και οι δύο γραμμές, ενώ σταματά να αποδίδεται σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης κινητής.

Η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13ο μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Κινητή

Όσον αφορά την κινητή δίνει με 16 το μήνα 10GB και απεριόριστη ομιλία, αλλά πρέπει να έχεις σταθερό.

  • Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

  • Τα data του Vodafone RED προγράμματος της προσφοράς είναι 5GB και διπλασιάζονται αυτόματα σε 10GB (5GBx2=10GB) αποκλειστικά για πελάτες με ενεργή οικιακή σύνδεση Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ. Τα διπλάσια data παύουν να ισχύουν σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης σταθερής.

  • Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

  • Η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13o μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.