Η Apple ενέκρινε μια εφαρμογή $999.99 στο App Store, η οποία κάνει κάτι τρομερό, σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο 4Κ. Το πρόβλημα είναι πως το Vizzywig 4K είναι διαθέσιμο μόνο σε iPhone 5S με 32  και 64GB αποθηκευτικό χώρο που τρέχουν iOS7.

Vizzywig 4K (5)

Η συσκευή δεν θα δουλέψει σε iOS 8 οπότε όσοι την αγοράσουν δεν πρέπει να αναβαθμίσουν, καθώς για να τραβηχτεί το βίντεο, η εφαρμογή τραβάει 4Κ φωτογραφίες σε ριπή που φτάνει τα 24 καρέ το δευτερόλεπτο. Το iOS 8 έχει όριο τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο, οπότε η εφαρμογή δεν θα δουλέψει.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής αναφέρει πως το όριο στο API της κάμερας θα διορθωθεί στο μέλλον, ώστε να μπορούν οι χρήστες iOS 8 συσκευών να τραβήξουν βίντεο 4Κ.

Vizzywig 4K

Η άλλη επιλογή είναι με αυτά τα χρήματα να πάρουν τρία OnePlus One που τραβάνε 4Κ βίντεο στα 30fps, αλλά και στα 24! Έτσι θα μπορούν να δώσουν τις συσκευές δώρο στους φίλους τους, για να τραβάνε όλες τις εξόδους τους σε 4K. Επίσης δεν θα χρειάζεται κάμποση ώρα επεξεργασία μετά για να ενώσει τις φωτογραφίες, ενώ δεδομένου του ότι το iOS δεν έχει πραγματικό multitasking δε θα σας επιτρέπει να κάνετε άλλα πράγματα όση ώρα φτιάχνει το βίντεο.

Vizzywig 4K (1)

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.