Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του Κατάρ ξεκινά σε μόλις ένα μήνα και η vivo ως επίσημος συνεργάτης του event έχει εφεύρει διάφορους τρόπους για να κρατήσει τους fan του είδους προσηλωμένους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας παράλληλα πλούσια δώρα.

Η καμπάνια αποκαλείται #vivoGiveItaShot και ζητά από εσένα κάτι απλό. Σε πρώτη φάση να δημοσιεύεις φωτογραφίες και video στο Instagram που συνδυάζει κάτι από vivo και ποδόσφαιρο. Οι 10 πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες και συμμετοχές θα κερδίσουν ένα vivo smartphone και μια μπάλα της FIFA. Η φάση διαρκεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Η δεύτερη φάση ξεκινά λίγες ημέρες πριν, στις 14 Νοεμβρίου και τελειώνει 31 Δεκεμβρίου. Θα εστιάσει στο TikTok, το οποίο θα διαθέτει ειδικό vivo φίλτρο για τους fans. Η Vivo αποτελούσε επίσημο χορηγό της FIFA από το 2017, με το Vivo X Fold+ να έχει ειδική θέση στην επερχόμενη γιορτή του ποδοσφαίρου.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.