Το Vivo Y33s είναι η νέα συσκευή της Vivo η οποία έρχεται στην Ελλάδα στη τιμή των 199 ευρώ.

Με στόχο την παροχή ανώτερης εμπειρίας για καθημερινή χρήση και ψυχαγωγία, το vivo Y33s ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών για εξαιρετική απόδοση Κάμερας και 8GB + 4GB επέκταση RAM και Fashion Σχεδιασμό. Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50MP, παρέχοντας το κατάλληλο σετ στους καταναλωτές για να καταγράφουν τις αναμνήσεις τους.

Οι λειτουργίες της κάμερας συνεχίζονται με μια Super Macro Camera, για μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά τη λήψη από κοντά. Η vivo έχει φροντίσει ώστε η απόδοση να ταιριάζει με την φιλοδοξία της τέλειας λήψης. Ο επεξεργαστής RAM 8 GB που τροφοδοτείται από ένα MediaTek Helio G80 SOC διασφαλίζει την ομαλή εκτέλεση όλων των εφαρμογών και την ταχεία επεξεργασία των εικόνων. Επιπλέον, με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη χώρου για να αποθηκεύσετε σημαντικές αναμνήσεις.

Για να εγγυηθεί μια ξέγνοιαστη εμπειρία χρήστη κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, το vivo Y33s προσφέρει 3 κύρια πλεονεκτήματα:

  • Δυνατότητα Extended RAM 2.0, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αξιοποιεί στο έπακρο τα 8GB που διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM για να «δανειστείτε» επιπλέον 8GB+4GB μνήμης εργασίας από τα 128GB αποθηκευτικού χώρου για ομαλότερη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών
  • Γρήγορη φόρτιση 18W που καθιστά δυνατή την ταχεία φόρτιση της μπαταρίας, ακόμη και όταν πρόκειται για μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh (TYP)
  • Tο σύστημα vivo Energy Guardian το οποίο προσφέρει ισορροπία απόδοσης και αποδοτικότητας για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις εντυπώσεις μας στο video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.