Το vivo Y22s είναι η νέα συσκευή της Vivo η οποία κάνει το ντεμπούτο της στην Ελληνική αγορά στα 229 ευρώ για την έκδοση με 6GB RAM 128GB storage αλλά και μια έκδοση 4/64GB στα 180 ευρώ. Το vivo Y22S είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα σε χρώματα Starlite Blue & Summer Cyan.

vivo y22s unboxing

Το νέο vivo Y22S, έχει επεξεργαστή Snapdragon 680 που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των ενεργών εφαρμογών χωρίς καμία αίσθηση καθυστέρησης, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την καινοτόμα λειτουργικότητα Διευρυμένης RAM 3.0 η οποία μετατρέπει 8GB χώρου της ROM – κάθε φορά που αυτά βρίσκονται σε αδράνεια – σε πρόσθετη μνήμη RAM.

Το vivo Y22S διαθέτει οθόνη 6,55 ίντσες, κορυφαίας ανάλυσης και μας χαρίζει καθαρές και ευρείες απεικονίσεις. Με την λειτουργία Sunlight, η συσκευή αυξάνει την φωτεινότητα της οθόνης αλλά ταυτόχρονα φιλτράρει και το επιβλαβές μπλε φως, προσφέροντας άνετες προβολές. Τέλος, ξεκλειδώνει μόλις σε 0,25 δευτερόλεπτα με την χρήση δακτυλικού αποτυπώματος ενώ παράλληλα προσφέρει και την λειτουργία ξεκλειδώματος με την τεχνολογία Face Wake στον ίδιο αστραπιαίο χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.