Skip to content

Vivo Xplay 3S: Το πρώτο smartphone με 2Κ οθόνη, είναι γεγονός!

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Vivo Xplay 3S: Το πρώτο smartphone με 2Κ οθόνη, είναι γεγονός!

Μετά από αρκετά leaks και φήμες, το πρώτο 2Κ smartphone, είναι πλέον επίσημο, καθώς ανακοινώθηκε πριν λίγο στο Πεκίνο. Ο λόγος για το Vivo Xplay 3S που έχει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels.

Vivo-Xplay-3S-announced-with-the-worlds-first-2560x1440-pixels-2K-HD-display

Η συσκευή φοράει έναν Snapdragon 800 στην νέα overclocked έκδοση του (8974ΑΒ), και έχει 4 πυρήνες Krait χρονισμένους στα 2.5GHz. Από GPU έχουμε Adreno 330 και 3GB RAM.

H κάμερα έχει ένα εκπληκτικό f/1.8 που σημαίνει πως είναι πάρα πολύ φωτεινός ο φακός της. Από ανάλυση θα έχει 13ΜΡ αισθητήρα.

Η συσκευή θα είναι συμβατή ε 4G δίκτυα ενώ η τιμή της είναι προς το παρόν άγνωστη.

Πηγή

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.