Το vivo X90s αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και φαίνεται ότι οι λιανοπωλητές έχουν ξεκινήσει ήδη να δημοσιεύουν τις σελίδες πώλησης του smartphone. Χάρη σε έναν λιανοπωλητή μάθαμε τις εκδόσεις και τα χρώματα του επερχόμενου έξυπνου τηλεφώνου.

Όπως όλα δείχνουν, το X90s θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, μία με 8GB μνήμη RAM και 256GB UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο και δύο με 12GB μνήμη RAM και 256GB ή 512GB UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο. Στα X90 είδαμε μία έκδοση με 128GB UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο. Στο νέο μοντέλο, η εταιρεία την παρέκαμψε.

vivo X90s retailer

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, η μεγαλύτερη αλλαγή του vivo X90s με άλλα μοντέλα της σειράς είναι η χρήση του Dimensity 9200+ ο οποίος έχει υψηλότερο χρονισμό σε CPU και GPU, ενώ παράλληλα κρατά την κατανάλωση σε χαμηλότερα επίπεδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.