Η Vivo, ενώ περιμέναμε μια ανακοίνωση για το επερχόμενο Xplay 5S, αποφάσισε να μας δώσει τελικά ένα teaser για το επόμενο phablet της, το Vivo X6.

Vivo-X6_006

Το νέο μέλος της οικογένειας των συσκευών της Vivo, όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα πραγματικό “θηρίο” όσον αφορά τουλάχιστον τα τεχνικά χαρακτηριστικά “στο χαρτί”. Αυτό όμως που θα το κάνει, σύμφωνα με το μικρό teaser, πραγματικά ξεχωριστό, είναι το 1GB αποκλειστικής μνήμης της κάρτας γραφικών του.

Vivo-X6_004

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι εξίσου ενδιαφέροντα. Η οθόνη φημολογείται πως θα είναι AMOLED 6 ιντσών ανάλυσης QHD με τεχνολογία Force Touch και ο δεκαπύρηνος (!) επεξεργαστής Helio X20 με 4GB RAM θα βρίσκονται στο εσωτερικό του. Η πίσω κάμερα του θα είναι στα 21MP και εμπρόσθια στα 12MP, ενώ μια αρκετά μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4,000mAh θα κρατάει την συσκευή ανοιχτή.

Vivo-X6_003

Χαρακτηριστικά αξιόλογα και κρίνοντας από τις φωτογραφίες σε ένα πολύ όμορφο καλούπι. Η συσκευή θα έρθει σε διάφορα χρώματα για την προτίμηση του καθενός. Ακόμη, λέγεται πως θα διαθέτει ένα πλήκτρο για άμεση λήψη φωτογραφίας έτσι ώστε να μην χάνεται καμιά στιγμή της καθημερινότητας. Η συσκευή θα “τρέχει” Android 5.1 Lollipop out-of-the-box.

Η παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου, όπου θα γίνει γνωστό αν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά επιβεβαιώνονται.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ