Skip to content

Vivo X300 Pro: Πέρασε από το AnTuTu και το ανατίναξε! Μεγάλη διαφορά!

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
vivo x300 pro

Η vivo μας φυλούσε άλλο ένα teaser για τα επερχόμενα vivo X300 Pro, αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής, μαζί με το σκορ που πέτυχε στο AnTuTu.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον Han Boxiao, Product Manager της vivo, που σε ανάρτησή του στο Weibo, μοιράστηκε μαζί μας screenshot από το vivo X300 Pro να ανατινάζει το AnTuTu, με σκορ πάνω από 4 εκατομμυρίων πόντων.

Η νέα συσκευή αναμένεται να έχει στο εσωτερικό της τον Dimensity 9500, της MediaTek, που όλα δείχνουν πως είναι ένα πραγματικά δυνατό chipset, τόσο σε CPU, όσο και στην GPU.

Το στέλεχος της vivo σημείωσε επίσης ότι το βασικό X300 αντικαθιστά το X200 Pro Mini. Το X300 θα διαθέτει οθόνη 6,31 ιντσών 8T LTPO με υποστήριξη φωτεινότητας 1 nit, υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, τηλεφακό περισκοπίου APO και ταχύτερη θύρα USB.

vivo X300 Pro antutu

Το vivo X300 Pro όμως, έρχεται με νέο γραμμικό μηχανισμό δονήσεων, που θα απογειώσει το haptic feedback της συσκευής. Σύμφωνα με τον Boxiao, είναι ο μεγαλύτερος που έχει τηλέφωνο της σειράς Χ.

ICE Universe κατά Samsung: Θα έχει ίδιες κάμερες μέχρι και το 2027

Το vivo X300 Pro έρχεται με νέα κεραία, που βελτιώνει το Wi-Fi και την σύνδεση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως το vivo X300 Pro θα είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο, που θα χρησιμοποιεί dual UFS 4.1, με 4-lane αποθηκευτικό χώρο. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, θα φέρει μεγαλύτερες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, κατά 70%. Εδώ θα θυμίσουμε πως το UFS 4.0 έχει ήδη τρομερές ταχύτητες, φτάνοντας τα 4GB/s σε εγγραφή και ανάγνωση.

Τa vivo X300 θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο, με την κυκλοφορία τους να ξεκινάει λίγο αργότερα από την Κίνα. Όλα δείχνουν πως θα είναι μια τρομερά δυνατή συσκευή και αν εταιρεία συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στις κάμερες, τότε περιμένουμε ένα απίστευτα δυνατό σύστημα καμερών, στα vivo X300 Pro και φυσικά στα vivo X300 Ultra!

Πηγή: Weibo

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.